Pazar günü Hakan Aytekin kaptan ile Gümüldür'de teknede olacağım bir aksilik olmazsa. İlk kez Gümüldür'e balığa gidiyorum. Rastgeleniz varsa alırım 🙂 Yem karides ve sardalye olacak, klasik üçlü takımla.
rastgelsin , nasipli avlar dilerim.Pazar günü Hakan Aytekin kaptan ile Gümüldür'de teknede olacağım bir aksilik olmazsa. İlk kez Gümüldür'e balığa gidiyorum. Rastgeleniz varsa alırım 🙂 Yem karides ve sardalye olacak, klasik üçlü takımla.
Rastgele...Pazar günü Hakan Aytekin kaptan ile Gümüldür'de teknede olacağım bir aksilik olmazsa. İlk kez Gümüldür'e balığa gidiyorum. Rastgeleniz varsa alırım 🙂 Yem karides ve sardalye olacak, klasik üçlü takımla.
Rastgele.Pazar günü Hakan Aytekin kaptan ile Gümüldür'de teknede olacağım bir aksilik olmazsa. İlk kez Gümüldür'e balığa gidiyorum. Rastgeleniz varsa alırım 🙂 Yem karides ve sardalye olacak, klasik üçlü takımla.
Benim var, buyur. Rasgele 🙂Pazar günü Hakan Aytekin kaptan ile Gümüldür'de teknede olacağım bir aksilik olmazsa. İlk kez Gümüldür'e balığa gidiyorum. Rastgeleniz varsa alırım 🙂 Yem karides ve sardalye olacak, klasik üçlü takımla.
Pazar günü Hakan Aytekin kaptan ile Gümüldür'de teknede olacağım bir aksilik olmazsa. İlk kez Gümüldür'e balığa gidiyorum. Rastgeleniz varsa alırım 🙂 Yem karides ve sardalye olacak, klasik üçlü takımla.
Rastgele, iyi avlar.Pazar günü Hakan Aytekin kaptan ile Gümüldür'de teknede olacağım bir aksilik olmazsa. İlk kez Gümüldür'e balığa gidiyorum. Rastgeleniz varsa alırım 🙂 Yem karides ve sardalye olacak, klasik üçlü takımla.