Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İZMİR VE Çevresi Balık Durumu (Çeşme-Urla-Seferihisar-Kuşadası-Foça-Mordoğan-Aliağa

Beyaz Balina

Aktif Üye
Adı
Murat
Kan Grubu
O Rh Pozitif
çpr.jpg

Hafta sonu Karaburun piknik ve balık keyfi.
Kıyıdan gündüz ve gece avım.Yem olarak sülünez ve mamun kullandım.Küçük balık çok fazlaydı.Mevsim itibarı ile artık mutlaka yengeç bulundurulması kanaatindeyim.
Herkeze rastgele.

çaylakizmirli

Yeni Üye
Ekli dosyayı görüntüle 92846

Hafta sonu Karaburun piknik ve balık keyfi.
Kıyıdan gündüz ve gece avım.Yem olarak sülünez ve mamun kullandım.Küçük balık çok fazlaydı.Mevsim itibarı ile artık mutlaka yengeç bulundurulması kanaatindeyim.
Herkeze rastgele.
Tebrikler bende yiğenlerimle gidebileceğim bir yer bakıyorum ikisi bayan olduğu için bilindik kalabalık yerlere gitmek istemiyorum malum avcı arkadaşların bazıları etrafındaki insanlara aldırmadan argo küfür ağızlarından ne çıktıklarına dikkat etmiyorlar bir kaç defa sıkıntı yaşadım bu yüzden daha tenha çay demleyip güzel vakit geçirebileceğimiz bir yer arıyorum varmı tavsiyeniz

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyaz Balina

Aktif Üye
Adı
Murat
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tebrikler bende yiğenlerimle gidebileceğim bir yer bakıyorum ikisi bayan olduğu için bilindik kalabalık yerlere gitmek istemiyorum malum avcı arkadaşların bazıları etrafındaki insanlara aldırmadan argo küfür ağızlarından ne çıktıklarına dikkat etmiyorlar bir kaç defa sıkıntı yaşadım bu yüzden daha tenha çay demleyip güzel vakit geçirebileceğimiz bir yer arıyorum varmı tavsiyeniz

Bende ailemle gittiğim için benzer şartlarda yer arıyorum , ne yazıkki bahsettiğiniz problem yüzünden.Karareise gidin.plaj çok geniş.mutlaka sakin bir bölge bulursunuz.

çaylakizmirli

Yeni Üye
Bende ailemle gittiğim için benzer şartlarda yer arıyorum , ne yazıkki bahsettiğiniz problem yüzünden.Karareise gidin.plaj çok geniş.mutlaka sakin bir bölge bulursunuz.
Haritaya yazınca karareis tatil sitesi çıkıyor orasımı

Beyaz Balina

Aktif Üye
Adı
Murat
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Evet.Haritadan da anlayacağınız üzere aradığınız özelliklerde bir yer. Rastgele. Farklı yerler bulursanız paylaşımlarınızı bekliyor olacağım.

çaylakizmirli

Yeni Üye
Evet.Haritadan da anlayacağınız üzere aradığınız özelliklerde bir yer. Rastgele. Farklı yerler bulursanız paylaşımlarınızı bekliyor olacağım.
Teşekkürler. Mutlaka yeni bir yer bulursam mutlaka paylaşıcam

Mektupla

Daimi Üye

Herr-Zander

Daimi Üye
Adı
Kuzey
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Arkadaşlar İzmirli değilim fakat şu an İzmirdeyim :) bayraklı iskelede hala granyöz var mı ?

Blackhawk

Aktif Üye
Adı
Yasin Arslan
Kan Grubu
O Rh Pozitif

Haklısın kardşm hertürden insan var.plaj olan yerleri tercih et en azından şehir ortamından uzak olduğu için daha rahat hareket etme şansın var.