İzmir ve Çevresi Balık Durumu (Çeşme-Urla-Seferihisar-Kuşadası-Foça-Mordoğan-Aliağa)

çpr.jpg

Hafta sonu Karaburun piknik ve balık keyfi.
Kıyıdan gündüz ve gece avım.Yem olarak sülünez ve mamun kullandım.Küçük balık çok fazlaydı.Mevsim itibarı ile artık mutlaka yengeç bulundurulması kanaatindeyim.
Herkeze rastgele.

92846 dosyayı görüntüle

Hafta sonu Karaburun piknik ve balık keyfi.
Kıyıdan gündüz ve gece avım.Yem olarak sülünez ve mamun kullandım.Küçük balık çok fazlaydı.Mevsim itibarı ile artık mutlaka yengeç bulundurulması kanaatindeyim.
Herkeze rastgele.
Tebrikler bende yiğenlerimle gidebileceğim bir yer bakıyorum ikisi bayan olduğu için bilindik kalabalık yerlere gitmek istemiyorum malum avcı arkadaşların bazıları etrafındaki insanlara aldırmadan argo küfür ağızlarından ne çıktıklarına dikkat etmiyorlar bir kaç defa sıkıntı yaşadım bu yüzden daha tenha çay demleyip güzel vakit geçirebileceğimiz bir yer arıyorum varmı tavsiyeniz

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tebrikler bende yiğenlerimle gidebileceğim bir yer bakıyorum ikisi bayan olduğu için bilindik kalabalık yerlere gitmek istemiyorum malum avcı arkadaşların bazıları etrafındaki insanlara aldırmadan argo küfür ağızlarından ne çıktıklarına dikkat etmiyorlar bir kaç defa sıkıntı yaşadım bu yüzden daha tenha çay demleyip güzel vakit geçirebileceğimiz bir yer arıyorum varmı tavsiyeniz

Bende ailemle gittiğim için benzer şartlarda yer arıyorum , ne yazıkki bahsettiğiniz problem yüzünden.Karareise gidin.plaj çok geniş.mutlaka sakin bir bölge bulursunuz.

Haklısın kardşm hertürden insan var.plaj olan yerleri tercih et en azından şehir ortamından uzak olduğu için daha rahat hareket etme şansın var.

Back