Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İZMİR VE Çevresi Balık Durumu (Çeşme-Urla-Seferihisar-Kuşadası-Foça-Mordoğan-Aliağa

Blackhawk

Aktif Üye
Adı
Yasin Arslan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Arkadaşlar İzmirli değilim fakat şu an İzmirdeyim :) bayraklı iskelede hala granyöz var mı ?
Slm kardeşim geçen hafta arkadaşımla gittik tık yoktu geri döndük.balık alanda yoktu.tekin yerler değil gece geç saatlere kadar takılma kardeşm.

Blackhawk

Aktif Üye
Adı
Yasin Arslan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Karataş tarafı akşam daha fazla olmak üzere istavrit yapar, silikon ve baby jigleri deneyebilirsiniz. Körfeze tek iğne, canlı yem, hafif gezer kurşunla sezonunda çupra avlayabilirsiniz. Silikon ya da baby jiglerle levrek de deneyebilirsiniz ancak saatini tutturamadım şimdiye kadar :) Körfezde kokulu silikonlarla dip balıklarında verim alanı görmedim henüz.
Slm.kardşm bu bölgede silikonla Lrf yapsak zemin Nasıl bilmiyrm ama takılma ve kopma durumu nedir?

efe35

Aktif Üye
Adı
Müslüm D.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bayrakli iskele cok kalabalik oluyo granyoz su an karatas goztepe arasi var mamunla aliyolar ben 3 defa gittim bayrakli iskeleye dahada gitmem heralde karatas iyidir bos gondermez

Blackhawk

Aktif Üye
Adı
Yasin Arslan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bayrakli iskele cok kalabalik oluyo granyoz su an karatas goztepe arasi var mamunla aliyolar ben 3 defa gittim bayrakli iskeleye dahada gitmem heralde karatas iyidir bos gondermez
İdare eder en azından.inciraltı ve sahilevleri Nasıl bayadır gitmedim giden arkadaşlar bilgi verebilir mi?teşşkrlr

Hoper

Aktif Üye
Adı
Umut Şensever
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
İdare eder en azından.inciraltı ve sahilevleri Nasıl bayadır gitmedim giden arkadaşlar bilgi verebilir mi?teşşkrlr
Biz Sahilevlerine son iki haftada birer gün gittik, malesef pek başarılı olamadık... Kefal basmış resmen ortalığı :)

efe35

Aktif Üye
Adı
Müslüm D.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Karatas tranvay duraginin oldugu bolge oglene kadar yapiyo balik tek igne 5 10 gr gezer kursun yakin mesafe spin kamis bos donmezsiniz

Blackhawk

Aktif Üye
Adı
Yasin Arslan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Biz Sahilevlerine son iki haftada birer gün gittik, malesef pek başarılı olamadık... Kefal basmış resmen ortalığı :)
Sahilevlerinde daha önceden çok av yaptığım Zaman'lar oldu gündüzde gittim sabahladım da istediğim verimi çok fazla alamadım surf takımlarla.çok kısır bi yer nedense harami çok fazla var.

efe35

Aktif Üye
Adı
Müslüm D.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Karatasta balik yakinda 15 mt. giden arkadaslar olursa uzaga atip bosa beklemesinler

Son düzenleme:

EyezBerg

Aktif Üye
Adı
Emrah A.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Slm.kardşm bu bölgede silikonla Lrf yapsak zemin Nasıl bilmiyrm ama takılma ve kopma durumu nedir?
Selamlar, körfezde takılma kopma had safhada olur, zemin genelde ya kayalık ya da yosun. Mümkün olduğunda hafif jighead kullanmayı deneyin.