İzmir ve Çevresi Balık Durumu (Çeşme-Urla-Seferihisar-Kuşadası-Foça-Mordoğan-Aliağa)

Arkadaşlar İzmirli değilim fakat şu an İzmirdeyim 🙂 bayraklı iskelede hala granyöz var mı ?
Slm kardeşim geçen hafta arkadaşımla gittik tık yoktu geri döndük.balık alanda yoktu.tekin yerler değil gece geç saatlere kadar takılma kardeşm.

Karataş tarafı akşam daha fazla olmak üzere istavrit yapar, silikon ve baby jigleri deneyebilirsiniz. Körfeze tek iğne, canlı yem, hafif gezer kurşunla sezonunda çupra avlayabilirsiniz. Silikon ya da baby jiglerle levrek de deneyebilirsiniz ancak saatini tutturamadım şimdiye kadar 🙂 Körfezde kokulu silikonlarla dip balıklarında verim alanı görmedim henüz.
Slm.kardşm bu bölgede silikonla Lrf yapsak zemin Nasıl bilmiyrm ama takılma ve kopma durumu nedir?

Bayrakli iskele cok kalabalik oluyo granyoz su an karatas goztepe arasi var mamunla aliyolar ben 3 defa gittim bayrakli iskeleye dahada gitmem heralde karatas iyidir bos gondermez
İdare eder en azından.inciraltı ve sahilevleri Nasıl bayadır gitmedim giden arkadaşlar bilgi verebilir mi?teşşkrlr

Biz Sahilevlerine son iki haftada birer gün gittik, malesef pek başarılı olamadık... Kefal basmış resmen ortalığı 🙂
Sahilevlerinde daha önceden çok av yaptığım Zaman'lar oldu gündüzde gittim sabahladım da istediğim verimi çok fazla alamadım surf takımlarla.çok kısır bi yer nedense harami çok fazla var.

Back