Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İZMİR VE Çevresi Balık Durumu (Çeşme-Urla-Seferihisar-Kuşadası-Foça-Mordoğan-Aliağa

CelalFİLİZ

Aktif Üye
Adı
Celal FİLİZ
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Arkadaslar öncelikle uzun bir aradan sonra tekrar merhaba turizmle uğraştığımızdan yazın peki giremedim siteye gırdıysemde acele okuyabıldıgım kadar okuyup çıktım .
Uzatmadan anlatayım bayramda Özdere de yazlıkta bulduğum ilk fırsatta pası takımları suyla buluşturdum
Yer Gümüldür Süreyya otel onu kumsal
Yem kalamar
Tek iğne gezer kursun
Zaman aksam 17.00 23.00 arası

Kiloya yakın bır cupra yakaladım geçit cupranın onculerınden olduğunuz tahmin edıyorum telefonumda fotosu var en kısa zamandan eklerim cok takılmadım ancak yerel oturan yerlılerın anlatımlarına bakarak balığın bol olduğunuz söyleyebilirim soylekı ekmek ve dip Kıbrıs ıle levrek ver cipra aldıklarını duydum

Sımdılık bu kadar hepsinize keyifli avlar ayrıca bu konuyu açan arkadasida tesekkurler.
Barış Kardeşim, ben de bayram süresince hemen yan taraftaki Sea Side kaldım. Hemen hemen her akşam bahsettiğin yerdeki dere ağzında olta attım.Denk gelipde tanışamadık demek ki. 2 ufak yılan balığı ile takımımı kesip giden bir vuruştan başka bişey alamadım.

Adı
HAMİT TOYLAN
Bugün kuzenle gerçekleştirdiğimiz hasılatımız allah bereket versin herkese rastgele...
Kullanilan malzemeler
okuma vsystem ve okuma seapin kamis
farkli renklerde muhtelif sahteler
İp misina 0.23
Shimano catan 4000fb
Daiwa exc. 2550
Zaman araligi ise aksam ustu

katipoglu

Aktif Üye
Adı
Umut Katipoğlu
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hamit Tebrikler oldukça güzel pırıl pırıl kuzular, sanırım mera ksk... Allah bol bereketli avlar nasip etsin.

Adı
HAMİT TOYLAN
Adı
HAMİT TOYLAN
Bugünkü oynan karsiyaka göztepe macinda karsiyaka bir kefal yavrusu ve zargana ile galibeyetle maci sonlandirmistir :)
Bugün karsi tarafi denemek maksadıyla konak polis evinden göztepe iskeleye kadar olan kismi atcek yaparak taradik elimize subye kefal ve zargana geçti bunların av amacimiza iygun olmadigi için geri iadeleri yaplmistir.
Herkese rastgele...

kyuksel

Yeni Üye
O saatlerde gitmek lazım demek ki :)... Çok güzel, yarın ben de orada olmayı düşünüyorum.

Cadi

Yeni Üye
Bostanlı kıyısı ilk deneyimimdi, boru kurduyla hiç balık tutamadım ama keyifliydi. Yorumlara bakılacak olursa küçükyalı dan balık tutan olmuş. Başka Önerisi olan varsa şimdiden teşekkürler.