Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İZMİR VE Çevresi Balık Durumu (Çeşme-Urla-Seferihisar-Kuşadası-Foça-Mordoğan-Aliağa

androsam35

Aktif Üye
tebrikler umut.. konuyu renklendirmene sevindim..
ben de makine bakımlarımı yapıp yavaş yavaş avlakları kontrole başlayım

bambam84

Üye
Adı
Çağlayan
Merhaba Arkadaslar, cesme taraflarinda spin icin mera onerebilirmisiniz ? Alacati, dalyan, ciftlikkoy, merkez taraflarinda ozellikle ? Onumuzdeki hafta suresince orda olacagim..

Ozelden ya da burdan paylasirsaniz cok memnun olurum. Bu bolgelerde ava gidecek olan varsa katilmak da isterim

Adı
HAMİT TOYLAN
Foça son durum böyle... İp Misina, Mustad iğneler, Mamun, Sülünez, Çimçim, Sardalya vs... oldukça uğraşmamıza rağmen max balık boyları işte bunlar, Gopezler ve birçok ufak Karagöz/Isparoz iade edilmiştir. 1 tane iri Gopez alıkonulmuştur. Bana göre orta karar tadında bir av oldu. 1 Çupra 9 Lidaki 1 Sargoz 6 Karagöz 1 Gopez

Tebrikler çok güzel bir av olmuş

Adı
mustafa
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba Arkadaslar, cesme taraflarinda spin icin mera onerebilirmisiniz ? Alacati, dalyan, ciftlikkoy, merkez taraflarinda ozellikle ? Onumuzdeki hafta suresince orda olacagim..

Ozelden ya da burdan paylasirsaniz cok memnun olurum. Bu bolgelerde ava gidecek olan varsa katilmak da isterim
Cesme dalyan koyluyum ben kiyidan av yapacaksan kocakari plajinin uc kismindasansin var sargoz karagoz lidaki bu mevsimde ince ince alirsin bide sakiz burnu var alibostanin orda sakiz adasina bakan yerde o uctan iki ada arasina at oltani atabildigin kadar garanti verebilirim tabi paragatcilardan rahat avlabilirsen yem arakta madyadanbaska bisi kullanma digerleri is yapmiyor ufak balikta cok o bolgede tam gecis yeri gecen hafta pazar gunu kiloya yakin biantenli aldim ordan guzel meradir o taraflar

tarales

Yeni Üye
Adı
Fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bugün öğlen işlerimi halledip Ahmetbeyli Maydonoz a attım kendimi. Akşam 5 e kadar dalga dahi yoktu. Yağmurla beraber sertleşen havadan evvel iki kopez ile irice bir kaya balığı geldi. Boyuttan dolayı denizanaya geri verdim.
Yem sülünez (bayat ta olsa atladılar)
Dip 3 ve 4 köstekli olta ile.
Mera Ahmetbeyli maydonoz arası kayalıklar. Toplam da 2 saat dahi olsa ohhh dedim. Bursa da yaşadığım şanssızlığı kırdım...

Sculpture

Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
O Rh Pozitif

Selam, Alaçatı balıkçı barınağını deneyebilirsin, araba ile girebilirsen lodos zamanı sörf koyunun karşı kıyısını da tarayabilirsin. Dalyanköy marina heykelin orda spin ile 14-15mm lik limon rapala ile barakuda için deneyebilirsin.
Bol şans

Sculpture

Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bugün öğlen işlerimi halledip Ahmetbeyli Maydonoz a attım kendimi. Akşam 5 e kadar dalga dahi yoktu. Yağmurla beraber sertleşen havadan evvel iki kopez ile irice bir kaya balığı geldi. Boyuttan dolayı denizanaya geri verdim.
Yem sülünez (bayat ta olsa atladılar)
Dip 3 ve 4 köstekli olta ile.
Mera Ahmetbeyli maydonoz arası kayalıklar. Toplam da 2 saat dahi olsa ohhh dedim. Bursa da yaşadığım şanssızlığı kırdım...
Sülünesin çok bayat olduğu durumlarda yem ipi kullanırsan 1-2 balık daha fazla alman garantilidir ;)

tarales

Yeni Üye
Adı
Fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Gerence koyundan bildiriyorum yılan balığı sürüsüne denk geldik. Ufakları salıyorum ama 3 tane ayırdım. 1 tanesi metreye yakın diğerleri 50 santim civarı toplam 4 kilodan fazla ederler. Levrek çipura var dediler kısmet yılan balığınaymış...

katipoglu

Aktif Üye
Adı
Umut Katipoğlu
Kan Grubu
O Rh Pozitif
İzmir çevresinde Cumartesi tekneyle ava gitmeyi düşünüyordum ancak gideceğim ekip komple erteledi.
21 Şubat Cumartesi günü ava gitmeyi düşünen varsa araca ve tekneye ortak olabilirim.
Güzelbahçe, Urla, Çeşmealtı, Özbek, Mordoğan, Çeşme, Alaçatı, Foça civarı hepsi bana uyar.

koksal1905

Üye
Adı
koksal
Kan Grubu
O Rh Pozitif
karareis ve mordoğan taraflarından kıyı balık bilgisi paylaşabilecek varmı, yani en son av durumları nedir ?