androsam35
Aktif Üye
tebrikler umut.. konuyu renklendirmene sevindim..
ben de makine bakımlarımı yapıp yavaş yavaş avlakları kontrole başlayım
ben de makine bakımlarımı yapıp yavaş yavaş avlakları kontrole başlayım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tebrikler çok güzel bir av olmuşFoça son durum böyle... İp Misina, Mustad iğneler, Mamun, Sülünez, Çimçim, Sardalya vs... oldukça uğraşmamıza rağmen max balık boyları işte bunlar, Gopezler ve birçok ufak Karagöz/Isparoz iade edilmiştir. 1 tane iri Gopez alıkonulmuştur. Bana göre orta karar tadında bir av oldu. 1 Çupra 9 Lidaki 1 Sargoz 6 Karagöz 1 Gopez
![]()
![]()
![]()
![]()
Cesme dalyan koyluyum ben kiyidan av yapacaksan kocakari plajinin uc kismindasansin var sargoz karagoz lidaki bu mevsimde ince ince alirsin bide sakiz burnu var alibostanin orda sakiz adasina bakan yerde o uctan iki ada arasina at oltani atabildigin kadar garanti verebilirim tabi paragatcilardan rahat avlabilirsen yem arakta madyadanbaska bisi kullanma digerleri is yapmiyor ufak balikta cok o bolgede tam gecis yeri gecen hafta pazar gunu kiloya yakin biantenli aldim ordan guzel meradir o taraflarMerhaba Arkadaslar, cesme taraflarinda spin icin mera onerebilirmisiniz ? Alacati, dalyan, ciftlikkoy, merkez taraflarinda ozellikle ? Onumuzdeki hafta suresince orda olacagim..
Ozelden ya da burdan paylasirsaniz cok memnun olurum. Bu bolgelerde ava gidecek olan varsa katilmak da isterim
Selam, Alaçatı balıkçı barınağını deneyebilirsin, araba ile girebilirsen lodos zamanı sörf koyunun karşı kıyısını da tarayabilirsin. Dalyanköy marina heykelin orda spin ile 14-15mm lik limon rapala ile barakuda için deneyebilirsin.Merhaba Arkadaslar, cesme taraflarinda spin icin mera onerebilirmisiniz ? Alacati, dalyan, ciftlikkoy, merkez taraflarinda ozellikle ? Onumuzdeki hafta suresince orda olacagim..
Ozelden ya da burdan paylasirsaniz cok memnun olurum. Bu bolgelerde ava gidecek olan varsa katilmak da isterim
Sülünesin çok bayat olduğu durumlarda yem ipi kullanırsan 1-2 balık daha fazla alman garantilidirBugün öğlen işlerimi halledip Ahmetbeyli Maydonoz a attım kendimi. Akşam 5 e kadar dalga dahi yoktu. Yağmurla beraber sertleşen havadan evvel iki kopez ile irice bir kaya balığı geldi. Boyuttan dolayı denizanaya geri verdim.
Yem sülünez (bayat ta olsa atladılar)
Dip 3 ve 4 köstekli olta ile.
Mera Ahmetbeyli maydonoz arası kayalıklar. Toplam da 2 saat dahi olsa ohhh dedim. Bursa da yaşadığım şanssızlığı kırdım...