Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İZMİR VE Çevresi Balık Durumu (Çeşme-Urla-Seferihisar-Kuşadası-Foça-Mordoğan-Aliağa

getboga

Üye
Dün gece yine Güzelbahçe balıkçı Barınağı nda at cek yaptım. 2000 la 2300 arasi. Bir numara yok! Ayrıca dip oltalarinda da tık yoktu.barınağı bekçisi müthiş arıza çıkarıyor beyler dikkatli olun.

Adı
HAMİT TOYLAN
Dün gece yine Güzelbahçe balıkçı Barınağı nda at cek yaptım. 2000 la 2300 arasi. Bir numara yok! Ayrıca dip oltalarinda da tık yoktu.barınağı bekçisi müthiş arıza çıkarıyor beyler dikkatli olun.
Suyun durumu nasildi karsiyaka civari epey kopurten dalgalar vardi

Berke Öztürkmen

Daimi Üye
Adı
BERKE ÖZTÜRKMEN
Akşam biz de 3 arkadaş çeşmealtı kıyıları ve güzelbahçe küçük liman kenarını denedik bir tek vurş alamadık. Oysa hava ve dalga çok güzeldi.İzmir de levrek için daha erken galiba.

sabriyazici

Daimi Üye
Adı
sabri yazici
Bugün focada yaptigimiz balik avindan bir kare yalniz bir sorum olacak bunların daha büyükleri ile karsilasmamiz mümkün olurmu olursa çok tehlikeli
]
Daha buyukleri rast gelsinnn :) ufaginin olduğu yerde buyugude vardir illaki diye dusunuyorum her iki tarafın sagligi bakimindan insallah kimse karsilasmaz

alganiresidence

Aktif Üye
Adı
Barış Gök
Arkadaslar öncelikle uzun bir aradan sonra tekrar merhaba turizmle uğraştığımızdan yazın peki giremedim siteye gırdıysemde acele okuyabıldıgım kadar okuyup çıktım .
Uzatmadan anlatayım bayramda Özdere de yazlıkta bulduğum ilk fırsatta pası takımları suyla buluşturdum
Yer Gümüldür Süreyya otel onu kumsal
Yem kalamar
Tek iğne gezer kursun
Zaman aksam 17.00 23.00 arası

Kiloya yakın bır cupra yakaladım geçit cupranın onculerınden olduğunuz tahmin edıyorum telefonumda fotosu var en kısa zamandan eklerim cok takılmadım ancak yerel oturan yerlılerın anlatımlarına bakarak balığın bol olduğunuz söyleyebilirim soylekı ekmek ve dip Kıbrıs ıle levrek ver cipra aldıklarını duydum

Sımdılık bu kadar hepsinize keyifli avlar ayrıca bu konuyu açan arkadasida tesekkurler.

Adı
HAMİT TOYLAN
Daha buyukleri rast gelsinnn :) ufaginin olduğu yerde buyugude vardir illaki diye dusunuyorum her iki tarafın sagligi bakimindan insallah kimse karsilasmaz
Sabri abi gerçi cinsi hemşire kopek baligiymis zarari yokmuş ama görüntüsü teknede bir sok etkisi yaratti

getboga

Üye
Saat 10 ila 1400 arası izmir Güzelbahçe de at cek yaptım.su çarşaf gibiydi zarGana denemelerim bosuna oldu tel bir zargana takibi alamadim.yem lik balık sürüleri öbek öbek heryerdeydi.arada uzak köşelerde combaklar vardı. Tek bir saldırı aldım başka birşey olmadı.

Pellegra45

Aktif Üye
Adı
Süleyman ÇETİN
Saat 10 ila 1400 arası izmir Güzelbahçe de at cek yaptım.su çarşaf gibiydi zarGana denemelerim bosuna oldu tel bir zargana takibi alamadim.yem lik balık sürüleri öbek öbek heryerdeydi.arada uzak köşelerde combaklar vardı. Tek bir saldırı aldım başka birşey olmadı.
Zargana icin nasil bir avlanma tarziniz var?

Süleyman

getboga

Üye
30 gr Samandıra arkasına 1 Kulac 017 ucuna 12 numara iğne. Yem olarak sandalye kuyruk fleto.