Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Suyun durumu nasildi karsiyaka civari epey kopurten dalgalar vardiDün gece yine Güzelbahçe balıkçı Barınağı nda at cek yaptım. 2000 la 2300 arasi. Bir numara yok! Ayrıca dip oltalarinda da tık yoktu.barınağı bekçisi müthiş arıza çıkarıyor beyler dikkatli olun.
Daha buyukleri rast gelsinnnBugün focada yaptigimiz balik avindan bir kare yalniz bir sorum olacak bunların daha büyükleri ile karsilasmamiz mümkün olurmu olursa çok tehlikeli
]
Sabri abi gerçi cinsi hemşire kopek baligiymis zarari yokmuş ama görüntüsü teknede bir sok etkisi yarattiDaha buyukleri rast gelsinnnufaginin olduğu yerde buyugude vardir illaki diye dusunuyorum her iki tarafın sagligi bakimindan insallah kimse karsilasmaz

Zargana icin nasil bir avlanma tarziniz var?Saat 10 ila 1400 arası izmir Güzelbahçe de at cek yaptım.su çarşaf gibiydi zarGana denemelerim bosuna oldu tel bir zargana takibi alamadim.yem lik balık sürüleri öbek öbek heryerdeydi.arada uzak köşelerde combaklar vardı. Tek bir saldırı aldım başka birşey olmadı.