asivolki
Aktif Üye
- Adı
- VOLKAN
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Merhaba
Bende geçen cumartesi günü çeşmeye gittim babamla. Öğlen iki gibi başladığımız ava akşam yedi gibi son verdik. Yem olarak boru kurdu ve sulunez kullandık ve kıyıdan av yaptık. Kismetimize bu balıklar düştü.
üst fotodaki kahverengimsi balığın cinsini birde alt fotodaki balığın cinsini bilmediğimden size danışmak için alıkoydum. cinsini öğrendikten sonra bu balıkları tekrar tutarsam limit altındaysa salacağım sonraki avlarımda.
tekne olayına gelirsek bence çok pahalı. karşıyakadan otobana çıkıp full otobandan yaklaşık bir saatte çeşmeye gittim. gidiş geliş toplamda 100 tl civarı mazot yaktım (130-140 la gittim geldim hızım 90 olsaydı 60-70 tlye gidip gelirim rahatlıkla)
4 arkadaş bir olup arabayla gidersek sadece mazot masrafıyla adam başı max 20-25 tl ye mal olur. bazen çeşmeye bazen de karaburuna gideriz.
bu şekilde çok daha hesaplı olur bence.
ulaşım açısından teknede sözkonusu meralara en az bir saatte gider.
teknenin tek avantajı balık tutma ihtimalin daha yüksek.
ben de bu balıkları babamın bimden aldığı 32 tl lik oltayla yakaladım.
babam oltalara çok para veriyorsunuz balığı olta değil balıkçı tutar diye söylenince normalde hayatta elimi sürmeyeceğim oltalara şans verdim. sonuç ortada
Bende geçen cumartesi günü çeşmeye gittim babamla. Öğlen iki gibi başladığımız ava akşam yedi gibi son verdik. Yem olarak boru kurdu ve sulunez kullandık ve kıyıdan av yaptık. Kismetimize bu balıklar düştü.
tekne olayına gelirsek bence çok pahalı. karşıyakadan otobana çıkıp full otobandan yaklaşık bir saatte çeşmeye gittim. gidiş geliş toplamda 100 tl civarı mazot yaktım (130-140 la gittim geldim hızım 90 olsaydı 60-70 tlye gidip gelirim rahatlıkla)
4 arkadaş bir olup arabayla gidersek sadece mazot masrafıyla adam başı max 20-25 tl ye mal olur. bazen çeşmeye bazen de karaburuna gideriz.
bu şekilde çok daha hesaplı olur bence.
ulaşım açısından teknede sözkonusu meralara en az bir saatte gider.
teknenin tek avantajı balık tutma ihtimalin daha yüksek.
ben de bu balıkları babamın bimden aldığı 32 tl lik oltayla yakaladım.
babam oltalara çok para veriyorsunuz balığı olta değil balıkçı tutar diye söylenince normalde hayatta elimi sürmeyeceğim oltalara şans verdim. sonuç ortada
Son düzenleme: