Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İZMİR VE Çevresi Balık Durumu (Çeşme-Urla-Seferihisar-Kuşadası-Foça-Mordoğan-Aliağa

Balık Oyunları

Daimi Üye
Adı
alp
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar;
Volkan bey ile konuşmamız doğrultusunda Bugün için Kalamar denemesini pazar gününe erteledik zira hava kuzey den sert esiyor.☺ Yarın ki hava durumuna göre yapmak istediğimiz ava katılmak isteyen dostların konuya yada özelden yazmaları rica olunur.

i.samay

Aktif Üye
Adı
İbrahim SAMAY
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Aliğada levrek denememiz hava çok sert olduğu için erken bitti. Sıkı giyinmiş olsak bu hava tam levrek havasıydı ama kaçırdık fırsatı.

Balık Oyunları

Daimi Üye
Adı
alp
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar;
Programda küçük bir değişiklik oldu ve arkadaşlar ile buluşmayı gerçekleştirdik. Çeşme'den gelen burak beye teşekkür ederiz volkan bey ve Ali kardeşime de ayrıca teşekkür ederim. Yarım saatlik kısa bir deneme yapabildik lakin havanın da çok soğuk olması nedeniyle kısa kestik kısacası hepimiz için keyifli bir gün oldu ☺

Balık Oyunları

Daimi Üye
Adı
alp
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar;
Güneşi fırsat bilip Bostanlı kıyılarında bir kaç deneme yaptım.Kalamara niyet ettim ama kısmetimizde bu güzel vardı.Zokaya atlatan küçük misafir ise zarar verilmeden geri bırakıldı.
Sahte olarak her zaman çantamdan ilk çıkan yo-zuri q ace brog rastgele.
2016-01-25 20.08.58.jpg

2016-01-25 20.12.43.jpg

vetburak35

Aktif Üye
Adı
Burak
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar;
Programda küçük bir değişiklik oldu ve arkadaşlar ile buluşmayı gerçekleştirdik. Çeşme'den gelen burak beye teşekkür ederiz volkan bey ve Ali kardeşime de ayrıca teşekkür ederim. Yarım saatlik kısa bir deneme yapabildik lakin havanın da çok soğuk olması nedeniyle kısa kestik kısacası hepimiz için keyifli bir gün oldu ☺
Hocam bende memnun oldum, iptal denilip geldiğimi duyunca sohbeti hoş olan geçirdiğimiz vakit gayet güzeldi. En kısa zamanda tekrardan buluşmak dileğiyle.

katipoglu

Aktif Üye
Adı
Umut Katipoğlu
Kan Grubu
O Rh Pozitif
İzmir Körfezinin Kalamardan çok Sübye yaptığını biliyorum. Ama siz her gittiğinizde tek parça tek parça biriktiriyorsunuz. Boş dönmekten iyidir. Sübyelerin boyları gayet güzel duruyor. Buluşmaya katılmak istedim fakat özel işlerim dolayısı ile gelemedim. Bir dahaki organizasyonu daha ılıman bir havada yapalım ve 7-8 katılım olursa daha güzel at-çek yapmış oluruz.

katipoglu

Aktif Üye
Adı
Umut Katipoğlu
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Biz de balıksevdam ekibi olarak bu hafta Ildır'a gidiyoruz. Bakalım bu sefer kısmetimizde neler var?