Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İZMİR VE Çevresi Balık Durumu (Çeşme-Urla-Seferihisar-Kuşadası-Foça-Mordoğan-Aliağa

katipoglu

Aktif Üye
Adı
Umut Katipoğlu
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Güzergah Karşıyaka-Bornova-Konak-Balçova gibi...
Şubatta Volkanların Sefa abilerle Cumhur kaptan var. Ben katılmıyorum, ancak onlar gidecek.
Ben artık İzmir sınırları dışına sadece Darboğaz için gitmek istiyorum, Didim çok uykusuz bırakıyor.
Ancak diğer arkadaşlarla whatsappta sohbet gurubu var. Oradan paylaşabiliriz. Numaranızı yazar eklerim.

Ares Mania

Üye
Adı
Cem T
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Şubatta Volkanların Sefa abilerle Cumhur kaptan var. Ben katılmıyorum, ancak onlar gidecek.
Ben artık İzmir sınırları dışına sadece Darboğaz için gitmek istiyorum, Didim çok uykusuz bırakıyor.
Ancak diğer arkadaşlarla whatsappta sohbet gurubu var. Oradan paylaşabiliriz. Numaranızı yazar eklerim.
TABİ Kİ ZEVK DUYARIM. 0 531 519 69 93 İSMİM CEM

Ares Mania

Üye
Adı
Cem T
Kan Grubu
A Rh Pozitif
DARBOĞAZI BENDE ÇOK İSTİYORUM AMA 24 SAAT OLMASI BİRAZ ZOR GELİYOR. AYRICA 20 KİŞİ GİDİYORLAR 5 KİŞİ BALIK ALIYOR. RİSKLİ GELİYOR.

vetburak35

Aktif Üye
Adı
Burak
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar;
Körfez yavaş yavaş kalamar yapmaya başladı seyrek de olsa alınabiliyor geçen hafta aldığım kalamar.Su herzamanki gibi yine bulanık ti canlı renk seçmekte fayda var.
yo-zuri q ace rbog renk kodu
Bostanlı civarı herkese rastgele.

Ekli dosyayı görüntüle 31684
Bu cuma ve hafta sonu gece kalamar için hava şartlari uygunmudur karşiyaka civari?

Balık Oyunları

Daimi Üye
Adı
alp
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bu cuma ve hafta sonu gece kalamar için hava şartlari uygunmudur karşiyaka civari?
Merhaba burak bey ;
Hafta sonu bir av planlıyoruz volkan bey ile hava durumu biraz soğuk olmakla beraber şimdilik açık gösteriyor denebilir kanaatindeyim.

Balık Oyunları

Daimi Üye
Adı
alp
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar;
Bu hafta sonu cumartesi forumdan volkan bey ile saat 16:00 civarında başlayacak hem tanışma maksadında hemde kalamar denemesi için bir program düşünüyoruz.Hava durumuna göre hareket edeceğimiz programa gelmek isteyen dostlar 16:00 da yunuslarda buluşalım.:harika:

errgin

Yeni Üye
Adı
Ergin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar;
Bu hafta sonu cumartesi forumdan volkan bey ile saat 16:00 civarında başlayacak hem tanışma maksadında hemde kalamar denemesi için bir program düşünüyoruz.Hava durumuna göre hareket edeceğimiz programa gelmek isteyen dostlar 16:00 da yunuslarda buluşalım.:harika:
Haftasonu rüzgarlı görünüyor. Kalamar oltasında top kullanmıyorum, bir de acemiyim zaten rüzgarlı havalarda hiç atamıyorum :) Bakayım eğer hava güzelce olursa ben de katılmaya çalışacağım size.

Balık Oyunları

Daimi Üye
Adı
alp
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar;
Aksam suyu kalamar denemesi için meramıza ulaştık deniz sakin hava rüzgarsız olmasına rağmen kalamar adına bir hareket olmadı kaçırdığımız biri dışında kısmetimizde bu yakışıklı vardı.
Bostanlı civarı sahte yo-zuri ace RS sloe

IMG-20160121-WA0000.jpg