İzmir ve Çevresi Balık Durumu (Çeşme-Urla-Seferihisar-Kuşadası-Foça-Mordoğan-Aliağa)

Güzergah Karşıyaka-Bornova-Konak-Balçova gibi...
Şubatta Volkanların Sefa abilerle Cumhur kaptan var. Ben katılmıyorum, ancak onlar gidecek.
Ben artık İzmir sınırları dışına sadece Darboğaz için gitmek istiyorum, Didim çok uykusuz bırakıyor.
Ancak diğer arkadaşlarla whatsappta sohbet gurubu var. Oradan paylaşabiliriz. Numaranızı yazar eklerim.

Şubatta Volkanların Sefa abilerle Cumhur kaptan var. Ben katılmıyorum, ancak onlar gidecek.
Ben artık İzmir sınırları dışına sadece Darboğaz için gitmek istiyorum, Didim çok uykusuz bırakıyor.
Ancak diğer arkadaşlarla whatsappta sohbet gurubu var. Oradan paylaşabiliriz. Numaranızı yazar eklerim.
TABİ Kİ ZEVK DUYARIM. 0 531 519 69 93 İSMİM CEM

DARBOĞAZI BENDE ÇOK İSTİYORUM AMA 24 SAAT OLMASI BİRAZ ZOR GELİYOR. AYRICA 20 KİŞİ GİDİYORLAR 5 KİŞİ BALIK ALIYOR. RİSKLİ GELİYOR.

Merhaba arkadaşlar;
Körfez yavaş yavaş kalamar yapmaya başladı seyrek de olsa alınabiliyor geçen hafta aldığım kalamar.Su herzamanki gibi yine bulanık ti canlı renk seçmekte fayda var.
yo-zuri q ace rbog renk kodu
Bostanlı civarı herkese rastgele.

31684 dosyayı görüntüle
Bu cuma ve hafta sonu gece kalamar için hava şartlari uygunmudur karşiyaka civari?

Merhaba arkadaşlar;
Bu hafta sonu cumartesi forumdan volkan bey ile saat 16:00 civarında başlayacak hem tanışma maksadında hemde kalamar denemesi için bir program düşünüyoruz.Hava durumuna göre hareket edeceğimiz programa gelmek isteyen dostlar 16:00 da yunuslarda buluşalım.👍

Haftasonu rüzgarlı görünüyor. Kalamar oltasında top kullanmıyorum, bir de acemiyim zaten rüzgarlı havalarda hiç atamıyorum 🙂 Bakayım eğer hava güzelce olursa ben de katılmaya çalışacağım size.

Merhaba arkadaşlar;
Aksam suyu kalamar denemesi için meramıza ulaştık deniz sakin hava rüzgarsız olmasına rağmen kalamar adına bir hareket olmadı kaçırdığımız biri dışında kısmetimizde bu yakışıklı vardı.
Bostanlı civarı sahte yo-zuri ace RS sloe

IMG-20160121-WA0000.jpg

Back