Bildiğim kadarıyla kıyılar şu mevsimde boş oluyor. Körfez için konuşursak hatırı sayılı kilo ve adette Sübye/Kalamar yakalayan var.
Ancak dip balığı için körfezde mevsim en verimsiz zamanı diyebilirim. Ancak körfez dışında kıyıdan Mırmır ve Sargoz için oldukça uygun meralar var.
Bu meralarda devam eden Kaba lidakileri izliyoruz. Lakin hedef iri balıksa şu sıralar geçit yaptığından derinsuda verim daha yüksek.
Biz forumdan Volkan ve onun bir arkadaşı ile Foçada 19 aralıkta orta kademe bir av yaptık. 2-3 kg civarı balıkla eve döndük.
Ben işyerimden 2 arkadaşla ufak tekne kiralayarak 24'ünde Çeşme Ildırda oldukça güzel bir av yaptık.
Bu avlarla ilgili ayrıntıları ve fotoğrafları vakit bulursam paylaşacağım. Herkese Rastgelsin...
Bu fotoğrafları eklememiştim. Buradan paylaşmak istedim.
19 Aralık Foça Avı (Yem: Sülünez/Çimçim)
Benim açımdan vasat bir avdı, ancak forumdan Volkan ve arkadaşı Kayhanla tanışmamıza vesile olduğu için oldukça keyif aldım.
Güzel bir gün geçti diyebilirim. Gün içinde Deprem olmuş, solunar %42 gösteriyordu, hava hafif çalkantılı, dip akıntılıydı 125 gr altına düşmedik.
24 Aralık Ildır avı: (Yem: Sülünez/Çimçim/Sardalya)
7,5 mt bir tekneyle 3 kişi çıktığımız, balık boyları bakımından oldukça tatmin edici bir avdı.
3 arkadaş ve Özdemir kaptanla oldukça güzel bir gün geçirdik.
3 merada av yaptık, iri boy mercanlar çok güzellerdi ve günün süprizi köpekbalığı oldu.
Masadaki av akşamsuyuna giderken 3 kişilik avımızdır, sondaki 2 tepsi ve köpekbalığı benimdir.