Ares Mania
Üye
Herkese merhaba. Kuşadası süngerburnu tekne ile balık avı için fikri veya bilgisi var mı ? Ne tür balık yapar ? Hangi yem türünü ve nasıl takım kullanmalıyız ?
Hafta sonu için yer ayırtmamış olsaydık zevkle sizlere katılırdık. Ulaşımı nasıl sağlıyorsunuz ? Tekne için fiyat ? Bu bilgileri paylaşabilirseniz sevinirim. Bir başka sefere inşallahCumartesi Ildırdan tekneyle çıkmak istiyoruz. Bize katılmak isteyen 2 kişi arıyorum. Tekne 6-7 kişilik ama 5 kişi daha rahat av oluyor. Hava 2 bft / 14ºC solunar %90 gösteriyor. Görüpte gelmek isteyen bana ulaşsın. 0543 262 26 84 ayrıntıları telefonda görüşürüz
Yoziri zokayı yanımda atıp sığacıktan kalamar tutan bir abim vardı. Üstelik hiç aksiyon vermeden sadeve attı ve kamışa bir zil taktı. olta düzeneeği nasıldı kurşun varmıydı varsa nedeye takılı ve kaç gramdı keşke baksaydım.Yo-zuri zoka tavsiye ederim. Teknede herkesin zokası varken bir tek yo-zurinin kalamar almasını başka türlü nasıl açıklarsın. Turuncu olacak.
Umut hocam avınınız nasıl geçti. Cumartesi size katılmayıı ve tanışmayı çok isterdim ama arkadşlara söz verdik bir kere. Mordoğanda bol gopez mandagöz izmarit vardı biraz mercan biraz karagöz vardı.ektradan kırlangıç kaya barbunu köpekbalığı çuprada tutan oldu.Ildır tarafı teknelerinde yol organizasyonu yapan yok, yani ulaşımı kendimiz araçlarla sağlıyoruz. 25-30 kişi olasak 500-600 civarına servis ayarlayabiliriz.
Ildırda genellikle ücrete sadece tekne dahildir, ikram çay-kahve verirler. Büyük olanlarla mutfak var yemek pişirebilirsiniz. WC birçoğunda var.
Tekne ücretleri hakkında buradan bilgi vermem çok doğru olmayabilir. Ama tam kapasite çıkılınca en düşük tekne ücreti kişi başı 50 TL'dir.
Teknemize halen 1 kişi daha arıyoruz, buradan görüpte katılmak isteyen olursa direk telefonla ulaşsın, pazartesiye kadar foruma giremem.
Yoziri zokayı yanımda atıp sığacıktan kalamar tutan bir abim vardı. Üstelik hiç aksiyon vermeden sadeve attı ve kamışa bir zil taktı. olta düzeneeği nasıldı kurşun varmıydı varsa nedeye takılı ve kaç gramdı keşke baksaydım.
yozirinin şekil olarak çok fazla çeşiti var önemli olan renk ve fosfor mu yoksa şeklinde etkisi varmı. tavsiye edeceğiniz bir model var mı. teşekürler
Çok teşekürler verdiğiniz bilgiler için.(link)
Y2-GR ve Y2-L09 tavsiye ederim. Tekne dip takımlarında klipse tak, normal yemli ava devam et. Arada kalamar da denk gelme ihtimali çok yüksek.