İzmir ve Çevresi Balık Durumu (Çeşme-Urla-Seferihisar-Kuşadası-Foça-Mordoğan-Aliağa)

Pazar günü Kazıklı'daydık. Hava çok yüksekti, bizden başka limandan iki tekne daha ayrıldı. Onların haricinde bir tekne de avlanırken yanımıza yaklaştı o kadar... Hatta biz biraz daha kuytuda kaldığı için neredeyse Güvercinlik'e kadar devam ettik. Saat 11 gibi hava biraz yumuşamaya ve dolayısıyla artık avlanmak keyif vermeye başladı...

Yeni kamışımı ( Trabucco Achab Squid Stick 1.80 cm. / 150 gr. ) ve yeni makinemi ( Daiwa Laguna 4000 ) deneme şansım oldu. Kamış müthiş, çok memnun kaldım, makine kardeşimin deyimiyle spor araba gibi 🙂

Resimdekilerin haricinde iki çipura ve iki gopez daha yakaladım, ancak teknede o hengamede tamamını fotoğraflayamadım. Geri döndüğümüzde onları kardeşime verdiğim için bana sadece bunlar kaldı maalesef 🙂 Daha iyileri sizi olsun...

Dosyalar

• IMG-20180326-WA0002.jpg
    IMG-20180326-WA0002.jpg
    90.9 KB · Okunma: 656
Pazar günü Kazıklı'daydık. Hava çok yüksekti, bizden başka limandan iki tekne daha ayrıldı. Onların haricinde bir tekne de avlanırken yanımıza yaklaştı o kadar... Hatta biz biraz daha kuytuda kaldığı için neredeyse Güvercinlik'e kadar devam ettik. Saat 11 gibi hava biraz yumuşamaya ve dolayısıyla artık avlanmak keyif vermeye başladı...

Yeni kamışımı ( Trabucco Achab Squid Stick 1.80 cm. / 150 gr. ) ve yeni makinemi ( Daiwa Laguna 4000 ) deneme şansım oldu. Kamış müthiş, çok memnun kaldım, makine kardeşimin deyimiyle spor araba gibi 🙂

Resimdekilerin haricinde iki çipura ve iki gopez daha yakaladım, ancak teknede o hengamede tamamını fotoğraflayamadım. Geri döndüğümüzde onları kardeşime verdiğim için bana sadece bunlar kaldı maalesef 🙂 Daha iyileri sizi olsun...
Maaşallah...

Burası tam olarak neresi. Eski foça galiba. Burayı bir de tahta iskele denen yeri merak ediyorum. Burası tahta iskele de olabilir. Tam tarifini yapabilir mi bilen bir arkadaş.
Merhaba,

Ben tarif ederim size. Ancak biraz işim var, öğleden sonra anlatayım.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkür ediyorum. Aslında çok geçiyomuşum yanından. İlerde balıkçı limanından atıyoruz bazen. Burada da deneyeceğim.
Bende çok istiyorum orada avlanayım ama vaktim oluyor hava müsait olmuyor veya hava müsait oluyor bu seferde vakit olmuyor

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back