İzmir ve Çevresi Balık Durumu (Çeşme-Urla-Seferihisar-Kuşadası-Foça-Mordoğan-Aliağa)

Akşam suyu sabaha göre çok da verimli sayılmaz... Kalamar deneyebilirsin ancak oda bu sene tek tük var... Hala aynı sayıda çıkıyor, zaten sezonun sonu sayılır... Narlıdere'ye gideceğine göre en mantıklı yer Sahilevleri ve Altıevler...
Zaten inciraltı'ndaymis organizasyon, oradan urla'ya doğru akarim. Merkez börek'i geçtikten sonra bir küçük sahil var. Oradan denerim şansımı

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaten inciraltı'ndaymis organizasyon, oradan urla'ya doğru akarim. Merkez börek'i geçtikten sonra bir küçük sahil var. Oradan denerim şansımı

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence organizasyon yerinden hiç bir yere gitme... Körfez içinde levrek deneyebileceğin en iyi yerlerden birisindesin... Ama şu an denizin durumunu bilmiyorum... Yani deniz marulları rahat vermeyebilir... 2010 da o bölgede avlananlar ne demek istediğimi bilir 🙂

Genelde cuma gidiyorum bazen de cumartesi... Gündüzleri av yapmam 🙂 Akşam 17:00 de başlar sabah 10:00 gibi sonlanır... Sizler bir zaman belirleyin... Ben her türlü katılırım... Yalnız havanın durumu önemli...
Aliden düşük atarlı bir kamış bekliyorum. Gelsin bu konuyu gündeme alalım Abdullah Abi.

Bu ara sağlık problemlerim var. Bugün Fizik Tedaviye gidip MR çektirdim. Belimde fıtık varmış. Fizik tedavi başlayacak. Bu ara ava gitmem zor görünüyor. Gerçi ağabeyim özellikle balık avının belime iyi geleceğini söyledi. Sırt kaslarını çalıştırdığı için bir nevi egzersiz spor oluyormuş.

Bu ara sağlık problemlerim var. Bugün Fizik Tedaviye gidip MR çektirdim. Belimde fıtık varmış. Fizik tedavi başlayacak. Bu ara ava gitmem zor görünüyor. Gerçi ağabeyim özellikle balık avının belime iyi geleceğini söyledi. Sırt kaslarını çalıştırdığı için bir nevi egzersiz spor oluyormuş.
Çok geçmiş olsun.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Acil şifalar diliyorum...

Çok geçmiş olsun.

Back