murattp
Daimi Üye
- Adı
- Murat Topgül
Tebrikler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Geçmiş olsun. İzmir in her ilçesi aynı durumda. Gümüldür ve Seferihisar da da sıklıkla karşılaşıyoruz.Arkadaşlar ismim Kemal Foçada oturuyorum. Balığa gittiğim Rota Fisher 660 teknem var. Dün gece teknemin motoru olan Honda 30hp 4 zamanlı motorumu bütün bağlantıları ustalıkla kesip çalmışlar. Sabah durumu polise bildirdiğimde aynı gece başka bir teknenin motorunun çalındığını öğrendim. Eski Foça ve Yeni Foçada teknesi bulunan kıçtan takma motor kullanan arkadaşlar çok dikkat etsinler...
Bu durum yaklaşık 3 yıldır böyle ne yazık ki. Bir çok tanıdığım ya motoru alıp tekneyi bırakıyor, ya da içten motora dönüyor.Bugün Sahil Güvenlik Botuna gittim. Durum hakkında ifade verdim. Bir haftada benim gibi 20 kişinin bu şekilde başvurduğunu mültecileri kaçırmak için sürekli kıçtan takma motorları çaldıklarını, denizden hergün 200 mülteci topladıklarını söylediler... Kıçtan takma motor kullanan arkadaşların bilgisine...