Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İZMİR VE Çevresi Balık Durumu (Çeşme-Urla-Seferihisar-Kuşadası-Foça-Mordoğan-Aliağa

katipoglu

Aktif Üye
Adı
Umut Katipoğlu
Kan Grubu
O Rh Pozitif
29 ekimde Güzelçamlıdan Darboğaz yönüne açıldık dip akıntıları Antenli mercan meraları çölleştirmişti.
Rüzgar yönü ve şiddeti de av zevkini bozdu, tabiri caizse saatlerce tık demedi. Gezen Uskumrulardan biri kafasından takıldı.
Dilek Yarımadası ve Samos arasında kalan boğazdan geriye dönüp Güzelçamlı meralarından deneme yapmaya karar verdik.
Hem rüzgar şiddeti düşük hemde dip akıntısı pek yoktu. 15:00'ten sonra yaptığımız Güzelçamlı / İçmeler merası akşamsuyu avından kareler...
0.28 FC ile Maruto 4 numara iğneli 4'lü takım 100 gr kurşun İp Misina, Derinlik 40-45 mt Yem Çimçim/Sardalya
Gopez/Kırma Mercan saldırıları arasında gelen iri mercanlar günü kurtardı. Öğlen gelen Mıgrı güzel heyecan yaşattı.
8-10 cm boylarında gelen Mercan, Kırma Mercan, Hanos, Gopez, İzmaritlerin tamamı geri iade edildi. Trakonya ziyareti de aldım.

Son düzenleme:

asivolki

Aktif Üye
Adı
VOLKAN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
merhaba umut bey
tüm olumsuzluklara rağmen yinede iyi av yapmışsınız. iyiki mera değiştirmişsiniz :)
tebrik eder ve avlarınızın daim olmasını dilerim.
arkadaşlar karşıyaka bölgesinde kalamar-sübye avlarının başladığını belirttiler.
at-çek olarak avlamak için önerebileceğiniz sahte varmıdır acaba?

geronimo_oceanic

Yeni Üye
Arkadaşlar ismim Kemal Foçada oturuyorum. Balığa gittiğim Rota Fisher 660 teknem var. Dün gece teknemin motoru olan Honda 30hp 4 zamanlı motorumu bütün bağlantıları ustalıkla kesip çalmışlar. Sabah durumu polise bildirdiğimde aynı gece başka bir teknenin motorunun çalındığını öğrendim. Eski Foça ve Yeni Foçada teknesi bulunan kıçtan takma motor kullanan arkadaşlar çok dikkat etsinler...

zıpkıncı

Aktif Üye
Adı
SEFA T.
Kan Grubu
A Rh Negatif
İzmirli arkadaşların Hatta karşıyaka lı arkadaşların forumda artması beni çok sevindiriyor. Ayrıca mutlu oluyorum. Bir hafta kıyı organizasyonu ayarlayıp, yapalım. Tanışmalara vesile olmuş olur.

zıpkıncı

Aktif Üye
Adı
SEFA T.
Kan Grubu
A Rh Negatif
Arkadaşlar ismim Kemal Foçada oturuyorum. Balığa gittiğim Rota Fisher 660 teknem var. Dün gece teknemin motoru olan Honda 30hp 4 zamanlı motorumu bütün bağlantıları ustalıkla kesip çalmışlar. Sabah durumu polise bildirdiğimde aynı gece başka bir teknenin motorunun çalındığını öğrendim. Eski Foça ve Yeni Foçada teknesi bulunan kıçtan takma motor kullanan arkadaşlar çok dikkat etsinler...
Geçmiş olsun. İzmir in her ilçesi aynı durumda. Gümüldür ve Seferihisar da da sıklıkla karşılaşıyoruz.

geronimo_oceanic

Yeni Üye
Bugün Sahil Güvenlik Botuna gittim. Durum hakkında ifade verdim. Bir haftada benim gibi 20 kişinin bu şekilde başvurduğunu mültecileri kaçırmak için sürekli kıçtan takma motorları çaldıklarını, denizden hergün 200 mülteci topladıklarını söylediler... Kıçtan takma motor kullanan arkadaşların bilgisine...

zıpkıncı

Aktif Üye
Adı
SEFA T.
Kan Grubu
A Rh Negatif
Bugün Sahil Güvenlik Botuna gittim. Durum hakkında ifade verdim. Bir haftada benim gibi 20 kişinin bu şekilde başvurduğunu mültecileri kaçırmak için sürekli kıçtan takma motorları çaldıklarını, denizden hergün 200 mülteci topladıklarını söylediler... Kıçtan takma motor kullanan arkadaşların bilgisine...
Bu durum yaklaşık 3 yıldır böyle ne yazık ki. Bir çok tanıdığım ya motoru alıp tekneyi bırakıyor, ya da içten motora dönüyor.

asivolki

Aktif Üye
Adı
VOLKAN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
motoru çalınan arkadaşlara çok geçmiş olsun. bu suriye konusu düzelene kadarda motor almasınlar bence

katipoglu

Aktif Üye
Adı
Umut Katipoğlu
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Arkadaşlar Çupra/Mercan/Karagöz tarzı dip avlarında özenle seçmiş olduğunuz ve kullandığınız beden/köstek misinalarının markasını yazar mısınız?
Fiyat olarak aşırı uçmamak kaydıyla kaliteli bir Misina marka/modeli arıyorum. 50-100-150 mt civarı alacağım.
Şu zamana kadar çeşitli FlouroCarbon misinalar kullanıyordum. 0,28 Köstek, 0.33 beden şeklinde kullanmak istiyorum.
Ana bedende İp ve Mono misina kullansam da, Bedenlerde Renkli misina kullanımını pek sevmiyorum, kesinlikle şeffaf alacağım.