Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İZMİR VE Çevresi Balık Durumu (Çeşme-Urla-Seferihisar-Kuşadası-Foça-Mordoğan-Aliağa

lodoscubarbaros

Aktif Üye
Adı
Barbaros Küpcü
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bu sayfa çok boş kalmış :) 2 hafta önce alınmış balık kamerada unutulmuş paylaşayım dedim... Birlikte balığa gittiğimiz Davut ağabeyin kısmeti... Gerçi sabah gelen balığın yanında bu balık süt oğlan gibi kaldı ama yakalayan arkadaşın yanında olmadığım için onu kameraya alamadım...

Abdullah abi yani kameraya alamadığınız çupra dahamı büyüktü. Bu bile canavar gibi diğerini düşünemiyorum ki hele süt oğlan gibi kaldıysa...

DarkSaga

Aktif Üye
Adı
Aybars
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu sayfa çok boş kalmış :) 2 hafta önce alınmış balık kamerada unutulmuş paylaşayım dedim... Birlikte balığa gittiğimiz Davut ağabeyin kısmeti... Gerçi sabah gelen balığın yanında bu balık süt oğlan gibi kaldı ama yakalayan arkadaşın yanında olmadığım için onu kameraya alamadım...

Abdullah başkan focadayim haberin ola :)

DarkSaga

Aktif Üye
Adı
Aybars
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bro dun gece kiyida takilan yavru baliklar bile yoktu sebebini bende anlamadim ondan 1 gece once suda ahtapot gordum kosede bi yerdeydi kacamadi indim suya elimle aldim tepeden kol ucuna 80 cm falan. Elle ahtapot yakala oltayla balik alama cok sinir bozucu :)). Durmak yok denemeye devam. Bu arada ahtapotun kola sarilma hissini sevmedim 747362747843 tane hatun orani burani emikliyo gibi :))

momataros

Üye
Adı
Murat Karakoç
Bro dun gece kiyida takilan yavru baliklar bile yoktu sebebini bende anlamadim ondan 1 gece once suda ahtapot gordum kosede bi yerdeydi kacamadi indim suya elimle aldim tepeden kol ucuna 80 cm falan. Elle ahtapot yakala oltayla balik alama cok sinir bozucu :)). Durmak yok denemeye devam. Bu arada ahtapotun kola sarilma hissini sevmedim 747362747843 tane hatun orani burani emikliyo gibi :))
Hahahah bu sonuncusu çok iyiydi. :D

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
40 gün olmuş İzmir'de yine tık yok :) Balık mı yok balığa giden mi :)

tekinbeyaz

Yeni Üye
Adı
Tekin Beyaz
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kıyıdan çupra bitti mi?

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

zıpkıncı

Aktif Üye
Adı
SEFA T.
Kan Grubu
A Rh Negatif
Çeşme-karaburun arası kıyı meraları çupra yapıyor. Vaktiniz varsa değerlendirin.

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bizde bu gece yaklaşık 5-6 haftadır gitmediğimiz bir merayı yoklayacaz bakalım ne olacak...
Hedef balıklar dip için çupra, sargoz; at çek için barakuda, levrek