Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İzmir'de at-çek için katılımcı aranıyor

asivolki

Aktif Üye
Adı
VOLKAN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bende bugün akşam 5 den sonra izmirden çıkıp hafta sonu için akçay güre tarafına gideceğim ben genelde fener Mah tarafında yada yeni yapılan güre iskele de şansımı deniyorum tabi giderken izmirden yemlerimide alıyorum hatta şimdi çıkacağım narlıdere deki yemcilere doğru oralarda taze yem pek bulamıyorum açıkçası giderken at çek takımlarımda yanımda oluyor hep önce yemli sonra at çek şansımı deniyorum müsait olursanız o tarafta birlikte av yapabiliriz hafta sonu rastgele ;-)
ben güre tarafında hiç denemedim. altınoluk limanda denedim hep verim alamadım. şahin deresinin denize döküldüğü yerde deneyeceğim bu kez. birde hep akşam suyuna denedim bu kez sabah 5 te deneyeceğim. sizde o saatlerde orada olmak isterseniz birlikte deneyebiliriz.

asivolki

Aktif Üye
Adı
VOLKAN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
dün itibariyle altınoluktan döndüm. bu seferki av biraz kısır geçti. levrekte hiç siftahım olmadı malesef. sadece biri 60-70 cm civarı diğeri 40 cm civarı iki tane yılanbalığı yakaladım. küçük olanı geri salacaktım fakat yutamasın diye büyük iğne kullanmama rağmen tamamen yutmayı başardığı için mecburan alıkonuldu. tartmadım ama büyük alan bir kilonun üzerindeydi. küçük olan 300 gr ancadır. fotolarını çekemedim çünkü kayınbiraderimle girdiğimiz dere kanyon içinde oldukça kayalık ve kaygan ayrıca suyun içinden yürüyerek şelaleye varıyorsun. şelaleye varana kadar suya düşme tehlikesi geçirdiğimiz için ıslanıp bozulur diye telefonlarımızı yanımıza alamıyoruz malesef. bu avımızda kayınbiraderim buz gibi suya düştü zati :)
bu avımızda şelaleye geldik ki ne görelim normalde çok az kişinin bildiği şelaleyi keşfetmiş olacaklar ki çoluk çocuk doluşmuşlar suda yüzüyorlar. kayınbiraderim dönelim bence biz burada tutamayız dedi. bende yok gitmeyelim nasıl biryerde yüzdüklerini anlasınlar dedim :) neyse kaya diplerine oltaları salladık. millette bize bakıp sırıtıyo burdan balıkmı çıkar diye. yarım saat bekleyişin ardından birden kamışım u oldu. millet donakaldı önce yılanbalığından haberi yok biri kurşun takılmıştır bizde bişey tuttun sandık deyince diğerleri rahatladı. neyse ben çekemiyorum balığı. biraderime galiba bu kuyruğunu biryere doladı çekemiyorum bir sopa bulda kayanın altını karıştır balık korkup bıraksın bende çekeyim dedim. biraderim dediğimi yapınca balık kurtuldu bende olanca hızımla çakılların üzerine çektim. durmadan olduğu yerde dönüyor. biraderime balığı yakala iki gözünün arasına bıçağı sapla hemen ölsün dememe kalmadan balık misinayı koparttı. normalde suya kaçacağına çok sinirlenmiş olacak üzerimize üzerimize gelmeye başladı. ha bu arada millette balık üzerimize üzerimize geldikçe çığlığı basıyor :) biraderimle bende tırstık biraz itiraf edeyim. neyse sonrasında tutmaya çalıştıkça kayıp gidiyor ısırmaya çalışıyor. baktım olacak gibi değil bir taş parçası alıp kafasına atınca sendeledi hayvancağız hemen boynundan sıkıca bastırıp bıçağı iki gözünün arasına sapladım biraz daha çırpındıktan sonra öldü. etrafıma baktığımda millet çoluk çocuktan eser kalmamış hepsi kaçmış can havliyle. artık daha geri gelmezler korkudan. düşünsenize bu canavarlar geziyor yüzdükleri suda :) hayatımda levrek hariç birçok balık tuttum. hiçbirisi yılanbalığı kadar zevk vermiyor çünkü canını vermemek için bu kadar çabalayan bir başka balık bilmiyorum. bazı arkadaşlarımız levrek balığını tutmak da çok zor diyebilir. evet doğrudur ben hiç tutamadım 2 senedir. ancak tuttuktan sonra öldürüp alıkoyması bu kadar zor olan yılanbalığından başka balık bilmiyorum.

Hectoor

Yeni Üye
Merhaba,
Konuyu hortlatmış oluyorum ama, İzmir'de ben de özellikle at-çek için arkadaş aramaktayım. Bir organizasyon olursa haberleşebiliriz.

Adı
Erdem Erdoğan
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Arkadaşlar Alaçatı port limanda at çek ile levrek avı yapanlar var sahte ile alanlarda var bende meraklıyım ama nasip olmadı Alaçatı da yaşıyorum buralara gelirde şansınızı denemek isterseniz bana da ulaşın numaram 5446499058 telefonunuzu bekliyor hava şartlarını takip edin derim Alaçatı rüzgarlı olur herkese rastgele