Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Izmirde at çek ile ne tutabilirim

Izmirli balıkçı

Yeni Üye
Adı
Yusuf
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhabalar ben yeni spin takımı yaptım (spine yeni başladım)
Kamış: okuma dead ringer 258 12-45
Makina: okuma alaris 30
Ip: lotus pro 8x
Izmirde at çek ile levrek dışında ne tutabilirim neyle tutabilir ve izmirin neresinde tutabilirim ?

Son düzenleme:

yusufselcuk

Aktif Üye
Adı
Yusuf Selçuk
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhabalar ben yeni spin takımı yaptım (spine yeni başladım)
Kamış: okuma dead ringer 258 12-45
Makina: okuma alaris 30
Ip: lotus pro 8x
Izmirde at çek ile levrek dışında ne tutabilirim neyle tutabilir ve izmirin neresinde tutabilirim ?
youtube da balık avlak yerleri ile avcikizler kanalını takip et genelde izmir de av yapıyorlar.Burada forumda izmir ve çevresi balık durumu raporu var oraları takip et..

Izmirli balıkçı

Yeni Üye
Adı
Yusuf
Kan Grubu
A Rh Pozitif
youtube da balık avlak yerleri ile avcikizler kanalını takip et genelde izmir de av yapıyorlar.Burada forumda izmir ve çevresi balık durumu raporu var oraları takip et..
Izliyorum ztn de onlarda çoğunlukla yemli av yapıyolar at çek yaparlarsada levrek ve istavrit avı yapıyolar teşekkürler

EyezBerg

Aktif Üye
Adı
Emrah A.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Silikon ve jiglerle Karataş tarafında tek tük granyöz tutabilirsiniz. Foça taraflarında jiglerle palamut, orkinos, slim uzun sahtelerle baraküda denk gelebilir. Seferihisar taraflarında uzun slim sahtelerle baraküda alabilirsiniz.

İzmir'de levrek dışında spinin pek verimli olduğunu düşünmüyorum. Yemli takılmak daha mantıklı. 20-30gr lık gezer kurşunla spin takımıyla çupra, mırmır gibi balıkları yakalama olasılığınız daha fazladır.

Grm

Üye
Adı
Görkem
Kan Grubu
B Rh Pozitif
bu ara at çekde izmir içinde hiçbişey yok

Izmirli balıkçı

Yeni Üye
Adı
Yusuf
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Silikon ve jiglerle Karataş tarafında tek tük granyöz tutabilirsiniz. Foça taraflarında jiglerle palamut, orkinos, slim uzun sahtelerle baraküda denk gelebilir. Seferihisar taraflarında uzun slim sahtelerle baraküda alabilirsiniz.

İzmir'de levrek dışında spinin pek verimli olduğunu düşünmüyorum. Yemli takılmak daha mantıklı. 20-30gr lık gezer kurşunla spin takımıyla çupra, mırmır gibi balıkları yakalama olasılığınız daha fazladır.
Teşekkürler