Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İZMİRDE SPİN ARKADAŞI

eqrhas

Aktif Üye
Adı
SEDAT ERKAN
Merhaba herkese . İzmir'de spin avı yapmaya başlayacağım ekipmanları ediniyorum . şuanda elimde okuma flame 40 var ve kamış olarakta galiba 240 okuma v system 10-40 atarlı alıp bismillah diyicem. lafı uzatmadan spin avında yanında arkadaş isteyen bilgilerini benle paylaşacak masrafa ortak olarak beraber dolaşıp avlak arıcak tanışıp kaynaşıcak arkadaş Arıyorum .

tayfun_karayel

Yeni Üye
Dostum bende biraz merak saldım atçek avcılığa ancak ekipmanım yok ve korkum kendimi kaptırıp bütün aylığı her ay bu sahtelere yatırmak :D Bakalım nasipse bende ekipman edinmeye başlayacağım bakalım alsancakta oturuyorum. İnşallah beraber av yaparız :)

eqrhas

Aktif Üye
Adı
SEDAT ERKAN
haberleşelim av yapalım kardeşim .

eqrhas

Aktif Üye
Adı
SEDAT ERKAN
Merhaba Arkadaşlar pazar akşam üstü Hava güzel olursa Aliağa çay ağzında avlanmayı düşünüyorum.
vllaha ne güzel olurdu ama bu hafta 4 gündür öyle bir hastayım ki . Siz ne tür avlanıyorsunuz ( Surf , Spin ) , nerede oturuyorsunuz . Hedef balığınız nedir ? bir de yaşınız kaç

zafdem

Üye
Adı
zafer demirtaş
vllaha ne güzel olurdu ama bu hafta 4 gündür öyle bir hastayım ki . Siz ne tür avlanıyorsunuz ( Surf , Spin ) , nerede oturuyorsunuz . Hedef balığınız nedir ? bir de yaşınız kaç
valla kardeş; ilk yazdığın konu başlıklı mesajın ile bu son yazdığın mesaj arasında bağlantı kuramadım kusura bakma...:confused: