Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İzmir'de yasaklardan sonra mera arıyorum

hennessy

Yeni Üye
Adı
Mustafa Kemal
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Yasak sınırları her türlü balık avcılığı için bu balık ölümlerinden hemen önce güncellenmiştir
Hocam teşekkürler bir süredir takipteyim sizi çok şey öğrendim emeğinize sağlık öncelikle, şimdi yanlış anlamadıysam Mavişehir meydanın orada yürüyüş yolları vardı. Haritaya bakılırsa orası bölgenin dışında sanırım atabiliriz oradan

hennessy

Yeni Üye
Adı
Mustafa Kemal
Kan Grubu
B Rh Pozitif
İyiki gelmedin , karagöz , hanostan başka bişey gelmedi. Bir kaç büyük balık takip yaptı ama almadı

Sent from my iPhone using Tapatalk
Hocam bu sıralar herkes bundan şikayetçi ben bu aylar Mersin'in bazı bölgelerinde çok verimli avlar yapıyordum. Burada neden böyle acaba

Adı
Murat
Kan Grubu
A Rh Negatif
Hocam bu sıralar herkes bundan şikayetçi ben bu aylar Mersin'in bazı bölgelerinde çok verimli avlar yapıyordum. Burada neden böyle acaba
Yüzlerce kopez gördüm, sırt yüzgeçleri suyun yüzünde sığ kayalık sularda bekliyolardı öylece. O nu da sevmiyorum.

Adı
Murat
Kan Grubu
A Rh Negatif
Ayrıca su sıcakken kıyıda balık olması lazım, yok. Sıcaktan bunalıyo heralde balıklar :) derine gidiyo yayla misali