Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İzmirden motor almayı düşünenler bir baksın

kaygisiz

Üye
Adı
Deniz Alkım
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Öncelikle konuyu nereye açacağımı bilemediğim için buraya açtım

İzmirde oturupta dıştan takma motor almak isteyen kişileri birlikte satın almayı öneriyorum. Yani birden çok motor almayı.
Ben 1 adet 5 HP Parsun yada Mercury motor almayı düşünüyorum. Eğer benim gibi motor almayı düşünenler varsa irtibata gecelim. Alıcağınız motorun beygir gücü önemli değil. Sadece farklı markada olsa aynı satıcının elinde olan bir motor olması lazım Birden çok motor alırsak satıcıdan indirimli bir fiyat alabiriz. 2-3-4 ve hatta daha fazla adette motor almak isteyen kişi olursada topluca uygun fiyata alım gerçekleştirebiriz.

alexandir

Yeni Üye
Adı
Uğur
Selamlar,
Hangi firmadan almayı düşünüyorsunuz? Eğer aceleniz yoksa bende almak niyetindeyim. Firma ile ilgili internet sitesi adresini (Eğer varsa) gönderirseniz inceleyip ortak bir karar verebiliriz.

kaygisiz

Üye
Adı
Deniz Alkım
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Selamlar,
Hangi firmadan almayı düşünüyorsunuz? Eğer aceleniz yoksa bende almak niyetindeyim. Firma ile ilgili internet sitesi adresini (Eğer varsa) gönderirseniz inceleyip ortak bir karar verebiliriz.
Öncelikli oalrak izmirde alamatra balıkçılık mercury için 10 taksite 2850 tl verdi. En iyi piyasa fiyatı. Parsun içinde herangi bir yer bulamadım uygun. Ben direk dükkandan alma taraftarıyım. Siz ne zaman almayı düşünüyorsunuz?

Horozbina

Daimi Üye
Adı
Bülent
Bu yöntem toplu sünnet gibi ucuza mı mal olacak?

Ben uzun şaft 15 BG Tohatsu veya Yamaha düşünüyorum.Yer İzmir'e yakın.

karabalikci

Yeni Üye
Herkese merhaba;
Bu sezon için 15 bg ve üzeri yeni bir motor alma niyetindeydim,bunun için sitede konu bile açmıştım ama 2. el fiyatlar bile beni aşmaktaydı. , daha sonra Fuji Türkiye'den Sefa beyle konuştum ve bilgi aldım. önce kendisi bana beklememi gelecek olan motorların kesinlikle fiyat ve performans açısından beni tatmin edeceğini söyledi. İnternetten yaptığım araştırmalara göreen ufak bir şikayet yok.Parasını ödedim ve bekledim. 3 gün sonra da motoru teslim aldım ve hemen 4.99m fiber tekneme taktım denedim. Diğer markaların 15 bg 4 zamanlıları ile kıyaslandığında gerçekten tork ve hız konusunda üstün bir motor.Söylediklerindede haklı çıktı Performansı Kusursuz
Fuji Motor çalışanlarına özellikle Sefa Bey'e tekrar tekrar çok teşekkürler ederim...

YEKTA

Daimi Üye
Adı
YEKTA
Kan Grubu
B Rh Pozitif
şaka maka bu fuji yamahayla bire bir aynı gibi güle güle kullanın

murat48

Aktif Üye
Adı
murat
Herkese merhaba;
Bu sezon için 15 bg ve üzeri yeni bir motor alma niyetindeydim,bunun için sitede konu bile açmıştım ama 2. el fiyatlar bile beni aşmaktaydı. , daha sonra Fuji Türkiye'den Sefa beyle konuştum ve bilgi aldım. önce kendisi bana beklememi gelecek olan motorların kesinlikle fiyat ve performans açısından beni tatmin edeceğini söyledi. İnternetten yaptığım araştırmalara göreen ufak bir şikayet yok.Parasını ödedim ve bekledim. 3 gün sonra da motoru teslim aldım ve hemen 4.99m fiber tekneme taktım denedim. Diğer markaların 15 bg 4 zamanlıları ile kıyaslandığında gerçekten tork ve hız konusunda üstün bir motor.Söylediklerindede haklı çıktı Performansı Kusursuz
Fuji Motor çalışanlarına özellikle Sefa Bey'e tekrar tekrar çok teşekkürler ederim...

Fiyat neydi ?

gelibolulu

Yeni Üye
Adı
hamdi
şuan bence 4 zamanlı yenı seri FUJİ (yumurta kafa dedıklerı) 'nın uzerıne yok yakıt ve randıman super. yakıt az fakat surat ve guc bı o kadar Çok mükemmel makınalar

kaygisiz

Üye
Adı
Deniz Alkım
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tamam konuyu dağıtmayalım. Konu dışında her tür mesaj ayzılmış knuya dönelim