Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İzmirli Hobidaşlarla Tanışma babında Ksk/Bostanlıda kıyı avı organizasyonu.

illuminati07

Yeni Üye
Adı
yılmaz
abilerim arkadaşlarım aranıza bende yeni katııldım. 6-7 aylık balık tecrübemden sonra spine başlayacağım hayırlısı ile. makine almak üzereyim makinem gelirse bende aranıza katılmak ve tecrübelerinizden yararlanmak isterim. şimdiden herkeze teşekkürler

zıpkıncı

Aktif Üye
Adı
SEFA T.
Kan Grubu
A Rh Negatif
abilerim arkadaşlarım aranıza bende yeni katııldım. 6-7 aylık balık tecrübemden sonra spine başlayacağım hayırlısı ile. makine almak üzereyim makinem gelirse bende aranıza katılmak ve tecrübelerinizden yararlanmak isterim. şimdiden herkeze teşekkürler
Hoş geldin. Her zaman bekleriz.

Ce NK

Aktif Üye
Adı
Ce NK
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Selamlar
Bende Güzelbahçe'den bu form olaylarına biraz yabancıyım ama aranıza katılmaktan mutluluk duyuyorum.İlk dikkatimi çeken bu konu oldu ve bende katılmayı bilmediklerimi öğrenmeyi bildiklerimi aktarmayı çok isterim.

i.samay

Aktif Üye
Adı
İbrahim SAMAY
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Selam Arkadaşlar iş güç uzun süredir cevap yazamadım. Benim için cumartesi akşam yada pazar günü uygun. Tekne, jig kıyı. Spin yemli, hertürlü uyarım. Yada balık bahane oturup bi çay içeriz.

zıpkıncı

Aktif Üye
Adı
SEFA T.
Kan Grubu
A Rh Negatif
Evet arkadaşlar buluşma günümüz ve av yerimiz ile ilgili mesaj atabilirsiniz.
-Jig için plan yaparız, bu hafta ayarlaması zor olur, ayrıca sayımız jig için biraz fazla. İleride bir jig ekibi de kurmamız çok iyi olur. Malum jig avı için av arkadaşı bulmak biraz zor. Ama yaparsak da mükemmel olur.
-Tekne olabilir, Pazar günü olmak şartıyla(herkes katılabilsin diye).
-Kıyı için Perşembe ve Cumartesi hariç her gün bana uyar, ama çalışanlar olduğunu düşününce hafta içi saat 17:00 dan sonra karşıyakadan ya da yakın meralardan kıyı ve spin yapılabilir. Pazar günü uzak yakın hangi mera diyorsanız olur.

Ce NK

Aktif Üye
Adı
Ce NK
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Genel olarak çıkan gün ve avlanma stiline ben uyarım.

asivolki

Aktif Üye
Adı
VOLKAN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Havalar malum soğuduğu için çeşme vb. Uzak meralarda av yapmak yorabilir. Tanışma mevzusu daha önemli olduğu için ilk etapta herkesin katılabileceği yakın yerlerde kıyı avı organizasyonu daha iyi olur gorusundeyim. Cumartesi hariç hergun için musaitim ben.

zıpkıncı

Aktif Üye
Adı
SEFA T.
Kan Grubu
A Rh Negatif
O zaman şöyle diyeyim. Pazar sabahı ksk- bostanlı arasında kıyı avı+spin uygun mudur? Öğleye doğru oturup birer çay içer, kahvaltılık bir şeyler alır, muhabbet ederiz hep beraber. Hem av hem tanışma hem de muhabbet. Uygun mudur?