Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İzmirli Hobidaşlarla Tanışma babında Ksk/Bostanlıda kıyı avı organizasyonu.

i.samay

Aktif Üye
Adı
İbrahim SAMAY
Kan Grubu
A Rh Pozitif
O zaman şöyle diyeyim. Pazar sabahı ksk- bostanlı arasında kıyı avı+spin uygun mudur? Öğleye doğru oturup birer çay içer, kahvaltılık bir şeyler alır, muhabbet ederiz hep beraber. Hem av hem tanışma hem de muhabbet. Uygun mudur?
Benim için uygundur.

Ali Ş.

Aktif Üye
Adı
Ali ŞENGÜL
Kan Grubu
A Rh Negatif
O zaman şöyle diyeyim. Pazar sabahı ksk- bostanlı arasında kıyı avı+spin uygun mudur? Öğleye doğru oturup birer çay içer, kahvaltılık bir şeyler alır, muhabbet ederiz hep beraber. Hem av hem tanışma hem de muhabbet. Uygun mudur?
Merhaba arkadaşlar tanışma, sohbet ve muhabbet güzel olur . Avda bahanesi olur zaten körfez sakin balık durumu zayıf. Saat kaç gibi düşünüyorsunuz organizasyonu. Forumdan alpkhya ile geleceğiz.

zıpkıncı

Aktif Üye
Adı
SEFA T.
Kan Grubu
A Rh Negatif
Merhaba arkadaşlar tanışma, sohbet ve muhabbet güzel olur . Avda bahanesi olur zaten körfez sakin balık durumu zayıf. Saat kaç gibi düşünüyorsunuz organizasyonu. Forumdan alpkhya ile geleceğiz.
Dediğin gibi körfez sakin, lakin levrek yapar mı acaba? Ben 6:00 da orda olucam. Yemli atıp biraz spin yapacağım. Geçen haftalarda yunuslardan sabah suyu levrek alınmış. Şans belki bize de güler. Hem ne zamandır spin de yapmıyorum, iyi gelir. Gelen arkadaşları da karşılamış olurum.

Saruca Paşa

Yeni Üye
Adı
Saruca P.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ben katılırım bu sevdaya yeni düştüğüm için av takımım yok henüz ama en baştan sona sizlerle olmak isterim sonrasında da bir kahvaltı yaparız.