Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İzmirli Hobidaşlarla Tanışma babında Ksk/Bostanlıda kıyı avı organizasyonu.

illuminati07

Yeni Üye
Adı
yılmaz
herkese selamlar. tanışmak bahane ama insanın kafada balıkta oluyor şimdi :) saruca paşa heralde en uzak onda sorun yoksa zıpkıncı abimizin dediği gibi 6 uygundur.

zıpkıncı

Aktif Üye
Adı
SEFA T.
Kan Grubu
A Rh Negatif
Arkadaşlar ben 6.00 da yunusların önünde olacağım. Saat olarak herkes kendini ayarlar. 7 -8-9 kacta gelebiliyorsaniz. Sıkıntı yok. Sonuçta amaç tanışmak kaynaşmak. Şansımız varsa da balık.

asivolki

Aktif Üye
Adı
VOLKAN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaşlar ben 6.00 da yunusların önünde olacağım. Saat olarak herkes kendini ayarlar. 7 -8-9 kacta gelebiliyorsaniz. Sıkıntı yok. Sonuçta amaç tanışmak kaynaşmak. Şansımız varsa da balık.
Tamam sefa abi dediğin şekilde yapalım.herkes gelebildiği saatte gelsin. Sen levrege spin mi deneyeceksin hocam?

i.samay

Aktif Üye
Adı
İbrahim SAMAY
Kan Grubu
A Rh Pozitif

Sefa Bey,

O bölgede yem temini yapabileceğimiz yer var mı? Önceleri kıyıda satan kişiler oluyordu ama, kış gelince devam ediyorlar mı acaba?

zıpkıncı

Aktif Üye
Adı
SEFA T.
Kan Grubu
A Rh Negatif
Sefa Bey,

O bölgede yem temini yapabileceğimiz yer var mı? Önceleri kıyıda satan kişiler oluyordu ama, kış gelince devam ediyorlar mı acaba?
Yem olayını ben hallederim. 5 paket sulunez 5 paket boru kurdu alacağım. Sabah suyu için hepimize yeter.