Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

izmit balık avı ???

altair03

Yeni Üye
Adı
EMRE DOĞAN
herkeze selamlar. izmitte sahilde balık tutmak istiyoruz ama basıl bir sistem ve nasıl yemlerle avlanacagımızı bilmiyorum. nasıl bir sistem(kancalar vb) kurabiliriz ve hangi yemleri kullanabiliriz...

şimdiden cok teşekkür ederim :)

freefish

Aktif Üye
Adı
Ümmet AYYILDIZ
Emre merhaba
Hamdi beyin dediği gibi forumu takip edersen senin yararına olan bilgileri yakalayabilirsin
Bende İzmit civarında avlanıyorum zaman zaman paylaşım yaparız.

altair03

Yeni Üye
Adı
EMRE DOĞAN
teşekkür ederim artık kocaeli sekmesinden balık raporlarını gönderirim inşallah :)

Mert Özer

Aktif Üye
Adı
MERT ÖZER
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hafta sonu avlanmayı düşünüyorum aslında Yarımca tarafından Bolca istavrit çıkıyormuş kıyıdan öyle duydum

ishak

Üye
Adı
ishak
elinize sağlık cumartesi bizde oradaydık bizde aldık iki arkadaş ama sandalla açılmıştık foto çekmeyi unuttum sandaldan indiğimizde balıkları neyin içine koyup götürebileceğimiz düşünmeden edemedik neyseki sandalcı abi bize kenardan köşeden çıkardığı poşetlerle zorda olsa iki arkadaş 7,5 kğ :)) balık alarak evimizn yolunu tuttuk rast gele

Mert Yılmaz

Daimi Üye
Adı
Mert Yılmaz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
elinize sağlık cumartesi bizde oradaydık bizde aldık iki arkadaş ama sandalla açılmıştık foto çekmeyi unuttum sandaldan indiğimizde balıkları neyin içine koyup götürebileceğimiz düşünmeden edemedik neyseki sandalcı abi bize kenardan köşeden çıkardığı poşetlerle zorda olsa iki arkadaş 7,5 kğ :)) balık alarak evimizn yolunu tuttuk rast gele
Bir ara bir İzmit buluşması tertipleyelim arkadaşlar.

freefish

Aktif Üye
Adı
Ümmet AYYILDIZ
İstavrit avı eğlenceli olur.İzmit buluşması için iyi olur.