Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İzmit'ten Selamlar; Dostlara, Abilere, Ustalara

Ufukergen

Yeni Üye
Adı
Ufuk Ergen
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhabalar,

Adım Ufuk, Özel bir şirkette Bilgi işlem teknisyeniyim Üniversite eğitimime de devam etmekteyim.. Yaklaşık 2 aydır forumu takip edip ustalarımızın fotoğraflarını, videolarını izleyerek geçirdim vaktimi :) Balık kelimesini duyunca sizler geldiniz, yapmış olduğunuz avlar, paylaştığınız fotoğraflar geldi aklıma insan ister istemez heyecanlanıyor.. Sizin sayenizde bende balık sevdalısı olup gün doğarken İzmit marina'da etrafta bulunan göletlerde aldım soluğu.. Yemli avcılık hoşuma gitmese de At-Çek sevdası kapladı içimi.. At-Çek için İnternet üzerinden almış olduğum 2.70 boyunda 20-50 gr atarlı 2 parça spin kamış edindim. Buna uygun makine tavsiyesi tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürlerimi borç bilir saygılarımı sunarım. Yapmak istediğim av türü sadece at-çek ama tatlı su ama tuzlu su olsun büyük bir keyif almaktayım.. :)

YusufZiyaDeniz

Aktif Üye
Adı
Yusuf Ziya Deniz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ufuk kardeşim aramıza hoş geldin. Bende İzmit'tenim marinaya çok sık giderim elbet karşılaşırız.
Makina tavsiyesine gelince bunu kullanıyorum spinde çok güzel ve çok memnunum. Yedek kafası ile beraber satılmaktadır.
Belki daha uygun fiyata daha farklı marka söyleyebilir arkadaşlar ama benim nacizhane tavsiyem budur.
upload_2016-8-3_8-5-55.jpeg
Shimano Exage 4000 Fd

Ufukergen

Yeni Üye
Adı
Ufuk Ergen
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hoş bulduk..

Teşekkürler tavsiye için en yakın zamanda almış olurum :)
Umarım denk geliriz hocam keyifli avlar çıkartıp dostlarla paylaşırız :)

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Hoş geldin. Öncelikle Kamışın hayırlı olsun. aslında spin için 10 - 40 gr arası atarlı kamışlar daha iyidir. bir çok sahte 20 gr altında. kullandığın kamışa 4000 lik bir makine uygun olur.

Ufukergen

Yeni Üye
Adı
Ufuk Ergen
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hoşbulduk üstad..

Biraz alışana kadar böyle devam edeyim takım bağlamayı vs. öğreniyorum şimdilik :)
İlerleyen zamanda sağlam tek bir takımla devam edicem alışma süreci olarak başlangıç seti olarak elimdeki ile idare etmeyi düşünüyorum tavsiyeler için teşekkürler :)

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
rastgele diyelim o zaman.

bkirgic

Daimi Üye
Adı
Barış
Kan Grubu
O Rh Pozitif
hoş geldin kardeş .