Ufukergen
Yeni Üye
- Adı
- Ufuk Ergen
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Merhabalar,
Adım Ufuk, Özel bir şirkette Bilgi işlem teknisyeniyim Üniversite eğitimime de devam etmekteyim.. Yaklaşık 2 aydır forumu takip edip ustalarımızın fotoğraflarını, videolarını izleyerek geçirdim vaktimi
Balık kelimesini duyunca sizler geldiniz, yapmış olduğunuz avlar, paylaştığınız fotoğraflar geldi aklıma insan ister istemez heyecanlanıyor.. Sizin sayenizde bende balık sevdalısı olup gün doğarken İzmit marina'da etrafta bulunan göletlerde aldım soluğu.. Yemli avcılık hoşuma gitmese de At-Çek sevdası kapladı içimi.. At-Çek için İnternet üzerinden almış olduğum 2.70 boyunda 20-50 gr atarlı 2 parça spin kamış edindim. Buna uygun makine tavsiyesi tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürlerimi borç bilir saygılarımı sunarım. Yapmak istediğim av türü sadece at-çek ama tatlı su ama tuzlu su olsun büyük bir keyif almaktayım.. 
Adım Ufuk, Özel bir şirkette Bilgi işlem teknisyeniyim Üniversite eğitimime de devam etmekteyim.. Yaklaşık 2 aydır forumu takip edip ustalarımızın fotoğraflarını, videolarını izleyerek geçirdim vaktimi