Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Japonya üretimi satın ala bileceğimiz güvenilir site tavsiyesi

• Konbuyu başlatan BS Okuru
  • Başlangıç tarihi
B

BS Okuru

Misafir
Merhaba Arkadaşlar Japonya Üretimi Surf Ve Spin Makina kamış vb. gibi guvenilir alış veriş yapa bileceğimiz site tavsiyesi olan varmı plat var bildiğimiz ingilizce dil desteğide var ama bazı modeller malesef ellerinde olmıyor o yuzden güvenilir japonya sitesi ve ingilizce dil desteği veren site neleri tavsiye edersiniz. yada japonyada yaşayan bi turk vatandaşımızda olur iş icabı japonyaya türkiye arası giriş cıkış yapan surekli bi arkadaşımız da olur..

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
arkadaşlar plat tan başka adres istemiş bende sadece plat ı biliyorum

Adı
Adınızı Soyadınız
Yurt dışı olarak bende başka site bilmiyorum plattan başka ama http://www.hedefbalik.com/ adresinde japon modelleri olan bir çok ürün mevcut isterseniz inceleyin.

ragıp oy

Aktif Üye
Adı
Ragıp Oy
BU vermiş olduğunuz adresler cok guzel fakat japonya üretimi surf kamış ve makina malzemeler yok sanırım genelde Spinning ürünleri var malesef :(
Yukarıda spin makina ve kamış da sorduğunuz için bu adresleri verdim.

İsak

Daimi Üye
Adı
İsak Rozanes
Kan Grubu
B Rh Pozitif
shimreels çok başarılı. Hemen kargoya veriyor. Birkaç ürün sipariş etmek istediğinizde ödeme yapmadan önce kendileriyle iletişime geçip birleştirilmiş kargo bedeli vermesini isteyin, çok daha ucuza gelecektir. Birde gönderileri hediye olarak işaretliyor dolayısıyla 75 euro üzeri alışverişte sorun olmuyor (yinede hatırlatmakta fayda var)