Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Japonyadan ne almalı?

slamduncan

Aktif Üye
Adı
Halit USLU
Selamlar hobidaşlar,
Japonyadan ürün alma imkanı doğdu önümüzdeki ay. Sizlerden tavsiye rica ediyorum.
Elimde boğazda kullandığım shimano biomaster sw 8000pg makine mevcut ve oldukça memnunum.
Buna ilave olarak biraz konfor artışı istiyorum;

SHIMANO POWER AERO 14000 XSC PG veya
FLIEGEN modellerinden hangisi olabilir
Stella veya twinpower düşünmüyorum biomaster'dan memnunum, mümkünse surf kafa tercih ediyorum, hedef balık %95 lüfer ailesi.
Şimdiden tavsiyeler için teşekkür ederim, cümleten rastgele

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Bu makineleri en iyi tanıyanlardan biri @Balıkoltası Birol'dur.
Görürse en doğru tavsiyeyi verebilir.
Boğazda saydığın makineleri kullanarak av yapıyor yanılmıyorsam.

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Stella sw 8000pg, 2024 Fliegen veya daiwa surf basia öneririm. Bu yazdıklarımdan 2 tanesi her balıkçıda bulunmalı bence. Biomaster ı da satarsınız.

balıksevdalisi12

Yeni Üye
Adı
Yıldıray
Kan Grubu
O Rh Pozitif
spin takım için öneriniz var mıdır japonyadan

slamduncan

Aktif Üye
Adı
Halit USLU
Stella sw 8000pg, 2024 Fliegen veya daiwa surf basia öneririm. Bu yazdıklarımdan 2 tanesi her balıkçıda bulunmalı bence. Biomaster ı da satarsınız.
1 tane twinpower sw 8000pg alacağız zaten. Olmazsa yanına bir stella sw 8000pg ve 2024 shimano fliegen 35 kalamasız model alayım öyleyse. Spin çok gitmiyorum son dönemlerde. Lrf kamış ve makine alınsa güzel olur ama çok da yük edemeyeceğim.
Birol hocam fliegen için topuz nasıl temin edeceğiz, aldığımız yerde bulunur mu acaba marka model ne olmalı tavsiyen var mı. Senden almıştım zamanında gres ve yağlar duruyor bu fliegenlere uygun mudur

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
1 tane twinpower sw 8000pg alacağız zaten. Olmazsa yanına bir stella sw 8000pg ve 2024 shimano fliegen 35 kalamasız model alayım öyleyse. Spin çok gitmiyorum son dönemlerde. Lrf kamış ve makine alınsa güzel olur ama çok da yük edemeyeceğim.
Birol hocam fliegen için topuz nasıl temin edeceğiz, aldığımız yerde bulunur mu acaba marka model ne olmalı tavsiyen var mı. Senden almıştım zamanında gres ve yağlar duruyor bu fliegenlere uygun mudur
Topuz bulabilirseniz livre pt42 (shimanolar için) çok yakışır fliegene.
Evet stella + fliegen güzel seçim olur.
Yağlar uygundur shimanolara.

slamduncan

Aktif Üye
Adı
Halit USLU
Teşekkür ederim tavsiyeler için üstad, herkese rastgele

Oguzhan_T

Aktif Üye
Adı
Oğuzhan
Bir twinpower kullanıcısı olarak Japonyaya gitsem Daiwa Saltiga 8000p alırdım. Alternatifleriniz arasına eklemenizi öneririm.