Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Jighead'den ipi geçirme sorunsalı

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Arkadaşlar Merhaba, Bazı jighead'lerin ip bağlama deliği haddinden fazla ufak oluyor. Hele ikiye katlamalı bir düğüm kullanıyorsanız insanı deli ediyor. Var mı bunun bir çözümü kolayı?

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif

nerdehani?

Aktif Üye
Adı
Kaan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Aksiyonu bozmuyor tam tersine salinimini arttiriyor. XS, 00 gibi en kucuk boylarini tedarik edebilirsin. Tam hangi dugumu attiginizi bilmiyorum, fakat snap kullanmak istemiyorsaniz masfalin teline cikartip dugum atip tekrar kapatabilirsiniz.

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Aksiyonu bozmuyor tam tersine salinimini arttiriyor. XS, 00 gibi en kucuk boylarini tedarik edebilirsin. Tam hangi dugumu attiginizi bilmiyorum, fakat snap kullanmak istemiyorsaniz masfalin teline cikartip dugum atip tekrar kapatabilirsiniz.
Snap bağlamak için palomar düğümü kullanıyorum. Dediğiniz gibi aksiyonu bozmuyor madem snap kullanmak daha rahat. Teşekkür ederim tavsiyeniz için.

nerdehani?

Aktif Üye
Adı
Kaan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ben de normalde palomar dugumu atiyorum, fakat cok takilan meralarda av sirasinda bazen lider-klips baglamaya useniyorum. Sizin gibi jigheadi direk bagliyorum. Bu tarz durumlarda palomar atamadigim icin 9-10 bogum uni knot atiyorum.

Mustafaalmış

Aktif Üye
Adı
Mustafa Almış
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hocam selamlar öncelikle, palomar düğümü kullanıyorsanız ve misinayu büküp geçiremiyorsanız önce ucunu geçirip sonra o ucu diğer tarafa geçirip palomar düğümü için hazırlık yapabilirsiniz.

Palomar videonun ilk düğümü zaten. diğer düğümler de mevcut.

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hocam selamlar öncelikle, palomar düğümü kullanıyorsanız ve misinayu büküp geçiremiyorsanız önce ucunu geçirip sonra o ucu diğer tarafa geçirip palomar düğümü için hazırlık yapabilirsiniz.

Palomar videonun ilk düğümü zaten. diğer düğümler de mevcut.
çok ilginç bu kadar basit bir yöntem nasıl insanın aklına gelmez? Düğümü ikiye katlanmış hali ile delikten geçirip atmayı öğrendik ya beyin oraya sabitlenmiş. Yine de jigheadlerin delikleri çok ufak ama bu yöntemin işe yarama ihtimali çok yüksek ilk fırsatta deneyeceğim teşekkürler.