Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Jigler pahalı mı geliyor? o zaman bir de bunu deneyin..!

Hür MOL

Aktif Üye
Adı
Hür MOL
Sevgili Hür
Elbette hergün balıkla içice yaşayan bir kişi olarak bu asparagas görüntüyü kabul etmem imkansız.
İddia ederimki balık ölü olarak iğneye takılmıştır.Sudan ilk çıktıktan sonra fangri görünen rengine bürünmez,ayrıca balığın yüzgeçleride yapışık vede hiç bir hareketi gözlenmiyor.
Espri olarak alırsak zevkle izledim.
Sevgiyle kal
Saygıdeğer Vedat Abim, Bu videoyu buraya tabi ki sadece mizah olarak attım. Yanılmıyorsam eğer - en azından ben öyle anladım - bu video, Samsung firmasının bir reklam filmi çekimi. Sadece mizahi yanı hoşuma gitmişti.:))

fuatbc

Üye
Adı
Fuat
Cansız
balık olsun yeterkı ne atsanız tutarsınız :)

akya_17

Yeni Üye
Adı
atilla akya
3g iletişim ile yakalayacağımız balıkları bile seçebiliriz :::::: artıkkkk hehehehe

Murat BİLGE

Daimi Üye
Adı
Murat BİLGE
Sevgili Hür
Elbette hergün balıkla içice yaşayan bir kişi olarak bu asparagas görüntüyü kabul etmem imkansız.
İddia ederimki balık ölü olarak iğneye takılmıştır.Sudan ilk çıktıktan sonra fangri görünen rengine bürünmez,ayrıca balığın yüzgeçleride yapışık vede hiç bir hareketi gözlenmiyor.
Espri olarak alırsak zevkle izledim.
Sevgiyle kal
Yorumunu okuduktan sonra şüphede kaldım
ve videoyu tekrar izledim.
Balık çıktıktan sonra yüzgeçlerini havaya kaldırıyor.
Ve canlı olduğu belli.
O büyüklükte bir balıktan İstavrit gibi hareket etmesi beklenmez herhalde.
kim düşünmüşse güzel düşünmüş, ilginç bence.

haydibalıga

Aktif Üye
Adı
alpay
Zehir düşünce, çok zekice :):):)

Kıla,Tüye zıplayan balık neden kızaklı cebe zıplamasın:)
Buna benzer videolar seyrettim ve balık aldıklarını gördüm. İllaki bilmem ne markanın, bilmem ne mödeline gelicek diye bir durum söz konu olmamalı olamazda.
Bilinmeliki balıklar okur-yazar değildir ve marka takıntıları yoktur :)

Cevat Göven

Daimi Üye
Adı
cevat göven
ne yazıkki bazı balıklar marka takılıyor nasılmı,gölde sazanlar dardanelin mısırını boş geçmiyor,diğer mısırlara aldırdığı yok,kalite ve aroması balığı cezbediyor,marka rapalalar da öyle,çünkü eskisi gibi fazla balık yok, onun için balıklarıda cezbetmenin yolu ince elenip sık dokumadan geçer bu özelliklerde markada var,uyduruk takımlarla balık tutmak artık zor,biz çocukluğumuzda toplu iğneden iğne yapıp balık yakalardık ama artık o devirler geride kaldı cep telefonunu da adam espiri olsun diye koymuş,balık zaten hiç kımıldamıyor bile

nidya78

Üye
Adı
Aydın ÖZDEMİR
ne yazıkki bazı balıklar marka takılıyor nasılmı,gölde sazanlar dardanelin mısırını boş geçmiyor,diğer mısırlara aldırdığı yok,kalite ve aroması balığı cezbediyor,marka rapalalar da öyle,çünkü eskisi gibi fazla balık yok, onun için balıklarıda cezbetmenin yolu ince elenip sık dokumadan geçer bu özelliklerde markada var,uyduruk takımlarla balık tutmak artık zor,biz çocukluğumuzda toplu iğneden iğne yapıp balık yakalardık ama artık o devirler geride kaldı cep telefonunu da adam espiri olsun diye koymuş,balık zaten hiç kımıldamıyor bile
O mısıra ton kokusu sinmiştir. :D

schweppes

Üye
Adı
Hakan Koçak
bu ses o adamdan çıkıyor şimdi çakma çinli bu inanmayın, mercan için diyecek birşey yok güzel balık o garibimde telefon geldi sanmıştır yazık

CABBAR

Yeni Üye
Adı
Cabbar Özçelik
Arkadaşlar, jig iğneleri oldukça pahalı. İğnelerin bağlanmasıyla ilgili bir videolu anlatımı olan varsa lütfen yardımcı olsun.Teşekkürler.

m1976k

Aktif Üye
Adı
murat keleş
ne hikmetse balık ta hiç hayat faliyeti yok adamda numunelik bi tip ya hadi hayırlısı...