Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
İnsan haber vermez mi yaaaa
Davetliydik ama boya badana işleri çıktı.
HAftaya size rastgelsin,bizde inşallah Turnaları sayacağız ve geri iade edeceğiz....
Sağ olasın, ellerinden öpüyorum Tahir Ağabey.Çok güzel resimler.Kabakoz muhteşem doğası olan bir yerdir .20-22 sene evvel her hafta ider yüzerdik.Paylaşım için teşekkürler.Ellerine sağlık Oralcım.Sevgiler
Çok teşekkürler.güzel zaman geçirmişsiniz... daha bol avlı günler dilerim![]()
Çok teşekkürler.Fotolar bile içimizi açmaya yetti. Böyle bir yerde piknik de keyifli olur. Gerisi hikaye. Paylaşım için teşekkürler.
Aa! Evet!ben sizi gördüm mayis da dedim hatirladinizmi
Çok teşekkürler.Çok güzel fotolar elinize sağlık paylaşım için teşekkürler... Rastgelsin..
İyi Dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Dostlarla güzel bir gün gecmiş balık olmuş olmamış önemli degil yeterki agzınızın tadı bozulmasınGönlünüzce gececek avlara rastgelmesini dilerim.
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Erol Ağabey.Harika bir gün geçirmişsiniz Oral Bey, görüntüler de harika!.. Valla baktıkça insanın içi açılıyor! Paylaşım için teşekkürler, ellerinize sağlık!
Çok teşekkürler.Ne güzel bir gün gerçektende...
İade için teşekkürler / tebrikler...