Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Evet çünkü misinaya dolgu yapmıştım altta başka misina vardı. Abanarak attığımda dahi ek yerindeki düğümü görmedim şimdiye dek. Kalama açtığında o düğümüde geçti. Fazlası vardır eksiği yoktur.Önce basması sonra size doğru yüzmesi sonra tekrar basması bana mercangillerden bir balık gibi geldi.
Yalnız 60-70 metre basması konusunda emin misiniz. Heyecandan öyle gelmiş olabilir mi
Ben uzun yıllardır sufix xl strong kullanıyorum. Beden 0.40 köstekler 0.35. İşin doğrusu bende misina kopacak dedim ama kanca açıldı.Ben balığı değil de misinayı merak ettim.
İgne açılıyor ve misina kopmuyor süper valla
Büyük ihtimal minekop veya levrektir
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Selamlar , üst iğnede olması ve kalama alması vatoz olma ihtimalini azaltıyor . vatoz yüzüşünü kanat çırpar gibi yaptıgı için rahat farkedilir ve yere yatmaya çalışır vatoz yemi alıp kalama yapıp uzamaz. Bu nedenlerden dolayı levrek olma ihtimali çok yüksek. rastgele.Daha önce 3 kilo civarı levrek yakaladım yemli ile. O zaman balığı çevirmekte zorlanmamıştım bunda mümkün olmadı. Üstteki iğne olmasa vatoz falan diyeceğim ama daha önce vatozda yakalamadığım için davranışını bilemiyorum vatozun. Yani böle tatlısert sıkılı kalamadan misina alan boyda vatoz yakalamadım
Yo zaten makina ile çekmeye çalışmadım. Kamışla pompalarken kanca açıldı. Kalama biraz daha sıkı olsaydı misina patlardı.Geçmiş olsun, doğrudan makine ile çekmek yerine, kalamayı uygun ayarladıktan sonra kamış ile pompalayarak makine ile sadece boşluğunu alarak çekseydiniz kaçırmazdınız diye düşünüyorum. Balık basarsa kalama alır sadece, kayaya sürtmediği sürece takımı da kopartamaz. Misina bitmediği sürece bu şekilde devam ederseniz o balık er ya da geç çatlar ve de balığınıza kavuşursunuz.