Kafa lambası tavsiyesi

Ben daha yeni bir kafa lambası satın aldım.
Boruit T6 Kafa Feneri

Tavsiye üzerine aldım. Henüz kullanmak kısmet olmadı. Ama iyi bir ürüne benziyor.
Eğer ki zamanınız var ise aliexpres.com dan daha uygun fiyata alınabilir belki.

55007 dosyayı görüntüle
Bunu karşıdan gören motosiklet geliyo zanneder 🙂

Boruit T6 Kafa Feneri için ; orta lambasını ( kuvvetli ) tek çalıştırabiliyorsunuz. ( zifiri karanlıkta , patika yollardan , avlağınıza giderken iyi bence )
Yanlardaki iki farklı , nispeten daha düşük kuvvetli lambaları ayrı yakabiliyorsunuz. ( İğne , klips bağlarken nispeten daha iyi )
Ayrıca , hem uzak , hem de geniş açılı aydınlanma istediğinizde üçünü birden yaka biliyorsunuz. ( Pili su gibi içeer bence )
Ama normal kalem piller , ya da kumanda pilleri ile 18650 - pillerin güçlerini kıyaslamak bile bence yersiz.

Youtube videoları var. Bir iki Türkçe sitede incelemesi de var diye hatırlıyorum.

Bu arada , fiyata 2 adet 18650 pil + Şarj alati + Araç şarj alati dahil....!
Bu açıdan baktığınızda , bayağı bir hesaplı geliyor , bence.

(link)

Petzl Nao gibi sınıfının en iyisi birini alacak kadar bütçe ayırmayı tercih etmezseniz , bu ürün fen değil bence.

Ben daha yeni bir kafa lambası satın aldım.
Boruit T6 Kafa Feneri

Tavsiye üzerine aldım. Henüz kullanmak kısmet olmadı. Ama iyi bir ürüne benziyor.
Eğer ki zamanınız var ise aliexpres.com dan daha uygun fiyata alınabilir belki.

55007 dosyayı görüntüle

Aynısı bende var. Dehşet bir şey. Gerçekten çok memnun kalacaksınız.

Boruit T6 Kafa Feneri için ; orta lambasını ( kuvvetli ) tek çalıştırabiliyorsunuz. ( zifiri karanlıkta , patika yollardan , avlağınıza giderken iyi bence )
Yanlardaki iki farklı , nispeten daha düşük kuvvetli lambaları ayrı yakabiliyorsunuz. ( İğne , klips bağlarken nispeten daha iyi )
Ayrıca , hem uzak , hem de geniş açılı aydınlanma istediğinizde üçünü birden yaka biliyorsunuz. ( Pili su gibi içeer bence )
Ama normal kalem piller , ya da kumanda pilleri ile 18650 - pillerin güçlerini kıyaslamak bile bence yersiz.

Youtube videoları var. Bir iki Türkçe sitede incelemesi de var diye hatırlıyorum.

Bu arada , fiyata 2 adet 18650 pil + Şarj alati + Araç şarj alati dahil....!
Bu açıdan baktığınızda , bayağı bir hesaplı geliyor , bence.

(link)

Petzl Nao gibi sınıfının en iyisi birini alacak kadar bütçe ayırmayı tercih etmezseniz , bu ürün fen değil bence.
Bu lamba bende mevcut 2 yıldır kullanıyorum.. 5 çift pilim var... Piller çabuk bitiyor ama bir gece avında 3 çift bana yetiyor. Göbekteki lambayı tek yakarsanız daha az pil harcıyor... Yanlardaki iki az ışık veriyor ama pili biraz daha çabuk bitiriyor... Ben video çekimleri yapmaya çalıştığım için kullanıyorum... Eğer video çekmeyecek olsam bu kadar fazla ışık veren bir lambayı kullanmazdım... Avı olumsuz etkiler diye düşünüyorum... Ama onunda alternatifi var... Yandaki camları asetatlı kalemle yeşile boyadım... Çekim yapmadığım zamanlarda kıyıda avı olumsuz etkilemesin diye arkamı denize dönerek sahte değiştiriyorum...

Yaklaşık 6 ay önce fenix alman malı 230 lümen bir kafa feneri aldım. Kaliteli pil ile gerçekten çok güzel sonuç veriyor ama normal piller ile kullanınca sıkıntı, yani sıkıntı dediğim tek av iki üç av götürür ama benim gibi çok sık pil değiştirmeyi sevmeyenler için yinede pek tavsiye etmeyeceğim. Fenix markası gerçekten kaliteli olmasına rağmen aldığım feneri geçen hafta memlekete gidişte babama hediye ettim. Kısmetse yeni alacağım fenerde bir açı ayarı olmasını istiyorum. Önemli olan çok uzağa vurması değil geniş bir alanı aydınlatması. Aldığım fenerde ne yazık ki böyle bir ayar yoktu, birde açma düğmesi oldukça sertti.

(link)

Back