Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kafa lambası tavsiyesi

B

BS Okuru

Misafir
Arkadaşlar bu ürünü araştırıyordum, japon balıkçılarının kullandığı bir ürün. Geçen gün istoç ta denk geldim ve son bir adet olduğu için piyasa fiyatının % 25 gibi altına aldım. Üzerindeki sensör sayesinde yem yada rapala değiştirirken ışığın rengi ve boyutu değişiyor. Kullandıkça daha detaylı yorum atarım inşallah.

nebulam

Daimi Üye
Adı
Mehmet
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Süper değil süperlüx kullanmak isteyen ve paraya acımayan birisi varsa bu:
Betty RX 14
899,00 € *

Ayrıca yedek şarjınıda isterse bu:
13.2 Ah Smartcore Akku
249,00 € *

Totalde 4000 TL'yi geçen bir maliyet, ama 5000 lümen. Hilali sözde dolunaya çevirebiliyormuş :hhhhhh::hhhhhh:

Gece dağa Evereste falan çıkanlar bunu kullanıyormuş, tabiki onlar kullanacak biz değil ya :bsmagryr::bsmagryr:

Ben şahsen yıllardır Fenix HL55 kullanıyorum 900 Lümen, çok memnunum. Orta klasman birşey ne alt ne üst.

Ben aldığımda 150 TL gibiydi, şimdi 270 TL. Pilleriyle falan 300 TL civarına geliyor.

Ama orta klasmanda benim gördüğüm en iyisi.

Branzino

Yeni Üye
valla arkadaşlar ben bır kafa lambası aldım dıllere desten sanayı lambacı cree l2 serısı led var uzerınde alı expresten 13 dolara falan geldi ama hakıkaten sanayı lambası lensı var ılerı gerı hareketle odaklama ve acı buyutme yapıyor tafsıye ederım....link asagıda 3800 lumen dıyor ama nasıl 3800 lumen anlamadım..sarjlı pıllı ve baya baya gıdıyor rahatsızda etmıyor lastıklerı cok guzel..(xm L-2 olan urun )
Tahmini Teslimat Zamanı
Selam lamba sensörlümüdür?

M

MALKOÇOĞLU

Misafir
Lineafee 8 ledli kafa lambası aldım 24.99 tl çokta memnunum.. 3 kademeli 1 düşük yanıyor(fazlasıyla yetiyor) 2 çok yanıyor(tepe sokak lambası gibi oluyor ) 3 yanıp sönüyor .. 3 adet kalem pil ile çalışıyor.. Duracell pil almanı şiddetle öneririm bittikçe pilleri şarj edersin para derdin kalmazrasgele

CanZ

Üye
Adı
Can Zeybektekin
Kan Grubu
B Rh Negatif
Bu konuda en guvenilicek markalardan biri Petzl. Hem profesyonel serisi hemde sporcular icin farkli urun gelistiriyor. Bugune kadar hem doga sporlarinda hemde arama-kurtarma faliyetlerinde kullandim. En son cikan modelleri artik sensorlu sizin isigi tuttugunuz noktaya gore gucu yukseltip azaltiyor