Kafa lambası tavsiyesi

Led lenser seo serisi arkadaşlar, Alman malıdır "pahalıdır" ama ömürlüktür. Zoomlu kırmızı ışık dahil 4 ışık seçeneği. Ben kullanıyorum ve çok memnunum

Yaklaşık 6 ay önce fenix alman malı 230 lümen bir kafa feneri aldım. Kaliteli pil ile gerçekten çok güzel sonuç veriyor ama normal piller ile kullanınca sıkıntı, yani sıkıntı dediğim tek av iki üç av götürür ama benim gibi çok sık pil değiştirmeyi sevmeyenler için yinede pek tavsiye etmeyeceğim. Fenix markası gerçekten kaliteli olmasına rağmen aldığım feneri geçen hafta memlekete gidişte babama hediye ettim. Kısmetse yeni alacağım fenerde bir açı ayarı olmasını istiyorum. Önemli olan çok uzağa vurması değil geniş bir alanı aydınlatması. Aldığım fenerde ne yazık ki böyle bir ayar yoktu, birde açma düğmesi oldukça sertti.

(link)
Sirkeci kastelli iş hanında led lanser distribütörü var...alman malı istediğiniz özellikde kafa fenerleri mevcut eğer nakit alım yaparsanız extra indirim yapılıyor...

Black watton markasınında ürünleri çok güzel bende WT-119 modeli var @gsozata ışığı sizin istediğiniz gibi genişletip daralta biliyor ışığıda çok parlak güçlü, bendeki şarjlı modeli ama pilli ve hem pili hem şarjlı modelleride var internette satışları var bide sirkeci'de dükkanını görmüştüm (link)

Değerli hobidaşlar !
Benimde iki kafa lambam var sürekli pil almaktan bıktım, yalnız geçen yıl bir arkadaşta Panther 5250 kafa lambası vardı gece böyle aydınlatan görmedim aynısını aradım hiç bir yerde bulamadım.
Gece hem Deniz kıyısı hem göl kenarı balık avına gidiyorum ben zoom özellikli istiyorum.
Ben şunan araştırma aşamasındayım şu An en beğendiğim
(link)

(link)
İncelediklerim arasında ikiside Harika yalnız fiyatlar uçuk.

Değerli hobidaşlar !
Benimde iki kafa lambam var sürekli pil almaktan bıktım, yalnız geçen yıl bir arkadaşta Panther 5250 kafa lambası vardı gece böyle aydınlatan görmedim aynısını aradım hiç bir yerde bulamadım.
Gece hem Deniz kıyısı hem göl kenarı balık avına gidiyorum ben zoom özellikli istiyorum.
(link)

(link)

Gerçekten kafa lambası için fiyatlar çok uçuk. Aşağıdaki linkte olan var elimde. Her gören ışığına hayran kalıyor. Gerçekten çok mükemmel.
(link)

valla arkadaşlar ben bır kafa lambası aldım dıllere desten sanayı lambacı cree l2 serısı led var uzerınde alı expresten 13 dolara falan geldi ama hakıkaten sanayı lambası lensı var ılerı gerı hareketle odaklama ve acı buyutme yapıyor tafsıye ederım....link asagıda 3800 lumen dıyor ama nasıl 3800 lumen anlamadım..sarjlı pıllı ve baya baya gıdıyor rahatsızda etmıyor lastıklerı cok guzel..(xm L-2 olan urun )
(link)

valla arkadaşlar ben bır kafa lambası aldım dıllere desten sanayı lambacı cree l2 serısı led var uzerınde alı expresten 13 dolara falan geldi ama hakıkaten sanayı lambası lensı var ılerı gerı hareketle odaklama ve acı buyutme yapıyor tafsıye ederım....link asagıda 3800 lumen dıyor ama nasıl 3800 lumen anlamadım..sarjlı pıllı ve baya baya gıdıyor rahatsızda etmıyor lastıklerı cok guzel..(xm L-2 olan urun )
(link)
Sizin lambanız benim aldığımdan daha hafif ve kullanışlı görülüyor.

Değerli hobidaşlar !
(link)

(link)
Gerçekten fiyat bayağı uçukmuş o paraya yeni bir makine alırsınız 🙂 şu linkteki lambayı alın bahsettiğiniz arkadaşınız lambası gibi çok iyi aydınlatıyor zoom ve ışığı genişletme tasarruf modu ve selektör özelliği var şarjlı ve sadece 40 lira ben 4 yıldır kullanıyorum (link)

Back