nebulam
Daimi Üye
- Tepki
- 1,185
- Ödül
- 103
Çok şeyin oluru var ama, onun oluru yok abiOkudum Mehmet. Senide kalamar avına başlamaya davet ediyoruz 🙂 Bırak çupraların peşini 🙂
Çok şeyin oluru var ama, onun oluru yok abiOkudum Mehmet. Senide kalamar avına başlamaya davet ediyoruz 🙂 Bırak çupraların peşini 🙂
Tebrikler Cihan. Büyük boyların keyfi bir başka.Bu da benden olsun. Bu gecenin kıyıdan avı. 82223 dosyayı görüntüle
bunlar eylül ayindan. 2 kisi ciktik... her seferinde 25- 45 adet arasi ,sabah suyunda,11:30 oldu mu kesiyor...👍Hakan bize kalamar birakmamissin kardesim rastgele
Gecede 4-5 kalamar beni ziyadesiyle mutlu ediyor. Senin mutluluk çoşmuş Hakan 🙂 Her daim RaSTGeLSiN.bunlar da benden olsun... 👍
ben de kiyidan avlaniyordum eskiden... 1 saatte en fazla 3 tane almistim.. bazen 2,2.5 saate kadar uzattiysam da süreyi 4ü 5 i bulamadim hic. bu tekneden... bazen 3lü geldigi bile oluyor .ama kiyidan avlanirken o vurus aninin tadi yok tabi...kalp firlamiyor...😉 kiyi candir.Gecede 4-5 kalamar beni ziyadesiyle mutlu ediyor. Senin mutluluk çoşmuş Hakan 🙂 Her daim RaSTGeLSiN.