Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kalkan avı güncesi ..

helaldılı

Daimi Üye
Adı
adem demirtaş
Kan Grubu
O Rh Negatif
Tebrikler çok güzel bir parça devamını dilerim.

TekAdam

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Süleyman Vedal Kahramanoğlu
Süleyman bey öncelikle teşekkür ederim,
maalesef dedikleriniz doğru, yavru balıkları salma konusunda notumuz pek iyi değil.
Bizlerin elimizden geldiğince özellikle gençlerimize aşılaması gereken bir olgu, ben şahsım adına bu avları zaten hobi olarak yapıyorum, nadiren de olsa deniz ana bizi böyle güzelliklerle ödüllendiriyor.
Sağlıcakla kalın..
Murat merhaba,

Öncelikle sadece Süleyman'ı tercih ederim, tabii senin için de sakıncası yoksa ;)

O kadar çok balık saldım ki, artık eve elim boş döndüğümde "balık yok mu" diye sormuyorlar, "resimleri göster yeter" diyorlar. Bu kelimelerle anlatılmayacak kadar çok değişik bir duygu ve bu duyguyu yaşadığımdaki mutluluk en güzel trofeden daha değerli benim için, dilerim herkes bu mutluluğu bir gün de olsa yaşayabilir

Şimdi, adım gibi eminim ki, açılacak Kalkan avı raporlarında şöyle bir bahane ile karşılaşacağız; "iğneyi yuttu, çıkaramadım, alıkoydum". İğne o kadar değerli ki, balığı salamıyorlar. Kes misinayı gönder suya, o Kalkan kısa bir süre sonra o iğneden kurtulacak ve yaşamını devam ettirecek. Bunu gösterebileceğim bir Kalkan avı yapacağım, umarım gelecek nesillere bir faydam dokunur ;)

Bizler böyle avlar yaptığımızda aldığımız ödül en iyi trofeden iyidir

Her zaman rast gelsin...

sabora

Daimi Üye
Adı
Sabahattin BORA
Tebrikler Murat. Gerekten bir balık sevdalısının nasıl olması gerektiğini göstermişsiniz. Aldığınız kalkan çok güzel. Ama videonuzdaki suya doğru süzülerek evlerine geri dönen yavruları izlemek bambaşka. Umarım o yavrular bir gün trofe olarak dönerler oltanıza. Selamlar.

sedatic

Aktif Üye
Tebrikler, çok güzel avlar.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tebrikler Murat
Çok güzel bir rapor hazırlamışsın.

Kalkan balığının halihazırdaki boyu da bana göre yeterli değil. 40 cmlik kalkandan kafa kuyruk çıkınca geriye bir şey kalmadığı malum. Bu nedenle ister amatör, ister profesyonel avcılar için minimum boy/ağırlık 3 kg civarı olacak şekilde düzenlenmeli.

Daha da güzelleri rast gelsin

yücelyiğit

Yeni Üye
Adı
yücel yiğit
Helal olsun keşke her balikci sizin gibi duyarli olsa ........teşekkürler , emeğinize sağlik

müthişaman

Daimi Üye
Adı
Emre
Hem güncen hem de yakaladığın harika kalkanlar için tebrik ediyorum Murat.