Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

KALKAN avı

Balıkçı Abi

Aktif Üye
Adı
ibrahim barış
Kan Grubu
B Rh Negatif
Kumburgaz sahillerindende mevsiminde bolca kalkan tutmak mumkun. Hem sakin sessiz kalabaliksiz alt alta ustustesiz oluyor oralar ohhh mis. :)

Adı
umut
Kan Grubu
AB Rh Negatif
linkte gördüğüm canlı yem takımı benim cok ilgimi çekti adam bildign balıgı ikiye bölmüş ebem dedem hesabı geçirmiş kancaya kanca aleni ortada, ya kalkan avı yapmadığımdan yada çino lüfer avında ki yem takımına aşina olduğumdan bana enteresan geldi . Duayen ve ustalarıma nacizane bi sorum olcak kalkan avında yem takımı ve kullanacağımız iğne numaraları ne olmalıdır birde hafta sonu karaburun yapmayı planlıyorum daha önce bu avlakta bulunan varmıdır ve kalkanda en verimli saatler kaçtır. Şimdiden ilgi ve alakanız içn çok teşekkür ederim
Serhat bey, öncelikle bende gruba yeni katıldım güzel bir forum aradığınız herşeyi güncel hali ile bulabiliyorsunuz. Sizin sorunuza gelince bende bu hafta sonu bir aksilik olmaz ise kalkana gitmeyi planlıyorum. iğneye gelince benim tercihim uzun palalı 2 numaradır. Hayırlı avlar