Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kalkana gidiyoruz sürekli köpek balığı geliyor

sweethome

Yeni Üye
Adı
Hakan Durgut
Kalkan için Yeniçiflik Atatürk plaji önü ve holiday sitesinin önünü tavsiye ederim.
Tavsiyen için teşekkürler furkan yeniçiftlik tarafına doğru gidicem bu sefer..

hakan,seninde düşündüğün yerden lineaeffe etiketinin ön tarafından kamışı kestim ve 6cm kısalmış oldu,şu anda bagaja daha rahat giriyor,orjinal halinden farksız gözüküyor,dediğin gibi inşallah balıkla test imkanım olur
Cevat abi 6cmnin senin için pek hissedilir bir kayıp olacağını sanmıyorum kamış özelliğinden bişey kaybetmez 6cm ile inşallah kısmetine iyi bir balık gelir;)
ben köpekbalığına dünden razıyım,her kalkan avımda benım takıma vatoz lar atlıyo, usandım artık:)
olsun yenı takımınızın ilk balığı güzel,kalkanda çok yakında takılır oltanıza ınsallah.........
Murat abi sende sağol inşallah takılır.. bu hafta izindeyim yarın gideriz diye düşünüyorum ..

fleto

Yeni Üye
Adı
baran kilitci
tekirdağlıların bir köpek tarifi var:)kuyruktan iki karışa yakın kesiyoruz enlemesine.deriyi tulum çıkarıp bir gece limon suyunda bekletiyoruz.daha sonra kekik,karabiber,sarımsak,eşliğinde sote ediyoruz tavada ve dinlenmeye bırakıyoruz 30 dakika.başka bir tavada bir bardak beyaz şarap eşliğinde biber salçasını sos biçiminde hazırlıyoruz ve köpeğimizi ekliyoruz yarım saat sonra mutlu son.inanıyorumki hadef balığın köpek olacak ve bu uğurda güney afrikalara gideceksin.:)büyük beyaza:)

soner Yılmaz

Aktif Üye
Adı
Soner Yılmaz
Soner abi emin değilim ama aklımda kalan kişi başına 4 olta olması lazım göletlerde sazan avı için bu şekildeydi denizlerde nasıldır açıkçası bilgim yok bi araştırayım onu ikaz ettiğiniz için teşekkürler.. kamışların zaten hepsi benim değil 3ü benim 2si babamın yanımdaki arkadaşımda bana yardım ettiği için 2sini ona veriyorum 2kişiye 5olta normaldir diye düşünüyorum hak verirsiniz umarım..:rolleyes:
Raporunuzu okuyunca sizi tek başınasınız diye düşündüm.