Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

KAMİL KAPTAN İLE NEREDE O ESKİ MERCANLAR

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tebrikler MUstafa
Balıklar güzelmiş..
Umarım kısa sürede normal yaşama dönebiliriz de herkes istediklerine kavuşur.

ahmet10

Daimi Üye
Adı
Ahmet
Tebrikler güzel balıklar. Kaptanın balıkları kancadan çıkarırken seviyor gibi dokunmasıda çok hoşuma gitti

Nedim Ceylan

Daimi Üye
Adı
Nedim Ceylan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Nerede o eski mercanlar. Birileri yakalamış demekki.

PİNA

Üye
Adı
Atilla tanatar
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrikler güzel ve bereketli bir gün olmuş hep rastgelsin yer liman çıkışı gündoğusu 40 metrelermi, arada sanki bir tane sinarit gibi gördüm.

mstfyvz81

Yeni Üye
Adı
Mustafa Yavuz
Tebrikler güzel ve bereketli bir gün olmuş hep rastgelsin yer liman çıkışı gündoğusu 40 metrelermi, arada sanki bir tane sinarit gibi gördüm.
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Tahmininiz için tebrik ederim. Sultaniçe limandan çıkış. Gündoğusuna hareket. Yer Vakıfönü. 40-45 metreler arası. Ben de size bir soru sormak istiyorum. Bildiğiniz bir yer mi? Daha önce burada avlandınız mı? Çünkü neredeyse avlandığımız noktayı söylediniz.

mstfyvz81

Yeni Üye
Adı
Mustafa Yavuz
Tebrikler güzel balıklar. Kaptanın balıkları kancadan çıkarırken seviyor gibi dokunmasıda çok hoşuma gitti
Aynen öyle doğru söylediniz. Yaklaşık 40-45 metrede yakalanan balıklar olduğu için zaten yukarıya çıktıklarında vurgun yiyorlar. Bir de balığa sert davranırsak livarda yaşatma ihtimaliniz sıfıra düşüyor.

PİNA

Üye
Adı
Atilla tanatar
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Sultaniçe ile Enez sahil arasında ormaniçinde ufakbir yaşam konteynerim ve bahçem var yazlarım o civarda geçiyor dolayısıyla mera hakkında biraz bilgim var, Saygılar.