Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

KAMIŞ ALICAM LÜTFEN YARDIM

anıloktar

Yeni Üye
Adı
Anıl Oktar
MERHABA BENDE 3 METRELİK SPİN KAMIŞ VAR AMA ÇOK YETERSİZ BU YÜZDEN YENİ BİR SURF KAMIŞ VE MAKİNE ALICAM KULLANIM ALANLARIM İSTANBUL BOĞAZI CADDEBOSTAN SAHİL VE AYVALIK, İZMİR ÇEVRESİ OLUCAK NE ÖNERİRSİNİZ? VE ÜSKÜDARDA HANGİ BALIKÇILIKTAN ALAYIM ALMER BALIKÇILIKMI? ALBASHOPMU?BÜTÇEM 120 TL LÜTFEN YARDIM EDİN!!!!!!!!!!!:harika::)

inculy

Aktif Üye
Adı
görkem incula
www.avmarketi.com sitesini bir ziyaret istersen. Kamışlar bölümünde teleskobik kamışlarda senin şartlarına uygun çok kaliteli kamışlar var. Bu sitede makinada bulabilirsin.
Kamış olarak dam steel power makine içinde okuma trinity tnf 65 büyük boy öneririm. Yaklaşık 140 tl falan yapıyor. Bana göre bütçene uygun iyi bir takım yapmış olursun. Yanlız kamışı boğazdada kullancağın için 3.50 cm den küçük almamanı öneririm.

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
MERHABA BENDE 3 METRELİK SPİN KAMIŞ VAR AMA ÇOK YETERSİZ BU YÜZDEN YENİ BİR SURF KAMIŞ VE MAKİNE ALICAM KULLANIM ALANLARIM İSTANBUL BOĞAZI CADDEBOSTAN SAHİL VE AYVALIK, İZMİR ÇEVRESİ OLUCAK NE ÖNERİRSİNİZ? VE ÜSKÜDARDA HANGİ BALIKÇILIKTAN ALAYIM ALMER BALIKÇILIKMI? ALBASHOPMU?BÜTÇEM 120 TL LÜTFEN YARDIM EDİN!!!!!!!!!!!:harika::)
Cengiz balıkçılık (yukarıda banner'de reklamı var) Alper bey'i bul,siteden Hunter Mustafa abimin selamı var de,sana güzel iskontolu ve tam istediğin gibi bir kamış seçip verecektir. :)

BİROL

Daimi Üye
Adı
Birol
Birol'un selamı var de, mustafa'ya yaptığından daha çok indirim yapar :D

anıloktar

Yeni Üye
Adı
Anıl Oktar
PEKİ ALMER BALIKÇILIK NASILDIR?VE SURF KAMIŞLA İZMİRDE NE TUTABİLİRİM?

BİROL

Daimi Üye
Adı
Birol
Şahsen tanışmadık, o yüzden kişisel yorum yapmak istemem.Ama Cengiz balıkçılık olsun, yine Üsküdardaki Ergin balıkçılık olsun, tanıdığımız ve
gönüldaşlarımızdır kendileri.
İzmirli arkadaşlar hangi balıkların olduğu konusunda yardımcı olurlar...

fenerli

Aktif Üye
Adı
Cüneyt yetgin
1525 CAPTAİN CAST STRONG KAMIŞ 450 CM ve sılstar vertex olta makinası 8000 bu ikisi senin işini görür bence.