Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kamış Halka Sağlamlaştırma Nasıl Olmalı

epsodi

Aktif Üye
Adı
Ahmet Vada
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar kamışın ilk ucu çıktı japonladım ancak sağ sola oynuyordu gidip yaptırdım ama içim hala rahat değil ilk atışta aynı sorunu yaşarım diye korkuyorum bunu nasıl sağlamlaştırabilirim

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
İhtimalle önceki yapıştırıcıyı temizlemeden pürüzlü yüzeyin üzerine direkt japonlamışlardır. O nedenle oynuyordur, başka türlü oynamaz. (Eğer aynı ucu kullanmışlarsa)
Çakmakla hafif ısıtıp çıkarın. Yüzeyi temizleyip, çok az japonla yeniden yapıştırın, olacaktır.

epsodi

Aktif Üye
Adı
Ahmet Vada
Kan Grubu
O Rh Pozitif
İhtimalle önceki yapıştırıcıyı temizlemeden pürüzlü yüzeyin üzerine direkt japonlamışlardır. O nedenle oynuyordur, başka türlü oynamaz. (Eğer aynı ucu kullanmışlarsa)
Çakmakla hafif ısıtıp çıkarın. Yüzeyi temizleyip, çok az japonla yeniden yapıştırın, olacaktır.
zaten ben dediğiniz gibi temizlemeden yapmıştım şimdi istoç a gidip yaptırdım sıkıntı olmaz dedi büyük ihtimalle onlar temizlemiştir ben acele ile yaptığım için av sırasında dikkat etmemiştim ondan olabilir belki :)

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
zaten ben dediğiniz gibi temizlemeden yapmıştım şimdi istoç a gidip yaptırdım sıkıntı olmaz dedi büyük ihtimalle onlar temizlemiştir ben acele ile yaptığım için av sırasında dikkat etmemiştim ondan olabilir belki :)
Yaptırdınızsa ve şu an oynamıyorsa sıkıntı olmaz. Takım çantanızda japon bulundurursanız, merada bile halledebileceğiniz bir işlem rahat olun.

ceyhunemre

Aktif Üye
Adı
Eren Çelik
Ahmet bey merhaba
Uç kısmı oynuyorsa çakmakla hafiften ısıtıp çıkartın. Zımpara ile hafiften temizleyip Japon yapıştırıcısı döküp üzerine çok azda karbonat dökün sonra uç kısmı yerine takın. En garanti yöntemdir.

epsodi

Aktif Üye
Adı
Ahmet Vada
Kan Grubu
O Rh Pozitif
şuan oynamıyor tekrar olursa diye araştırıyorum teşekürler.

lodoscubarbaros

Aktif Üye
Adı
Barbaros Küpcü
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bir de kamışa ucun yapışacağı yeri boyasını bıçakla biraz çizip girinti çıkıntı yapabilirsiniz. Bir nevi ankaraj olur

Bledax

Daimi Üye
Adı
Hakan F
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ahmet bey merhaba
Uç kısmı oynuyorsa çakmakla hafiften ısıtıp çıkartın. Zımpara ile hafiften temizleyip Japon yapıştırıcısı döküp üzerine çok azda karbonat dökün sonra uç kısmı yerine takın. En garanti yöntemdir.
karbonatla normalden cok daha saglam oluyor.:harika: