Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kamış halkaları montajı

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Burak abi sadece fincan değişimi sıkıntı olabiliyor, onlar press baskı oldukları için yapıştırmalar pek randuman vermiyor..BEnce 2-3 tane al bide japon al iyisinden çakmakla ısıtıp parçayı komple değişirsin..
Hele bir deneyelim bakalım randıman vermezse mecbur değişecek ama ben sağlam olacağına inanıyorum. İnşallah haftasonu el atacagim aktarırım fotoğrafları yapıştırıcıyı bulabilirsem.

yalçın temel

Aktif Üye
Adı
Yalçın Temel
Ekli dosyayı görüntüle 16150

Merhaba arkadaşlar, resimdeki gibi çift ayak kamış halkasını kamışa bağlamak istiyorum. Tekniği, usulü nedir, nasıl bağlanır, yapıştırılır, sabitlenir, üstüne koyacağımız ve cam gibi görünen yapıştırıcı malzemenin cinsi nedir, nereden temin edilir, bu konularda yardımınızı rica ediyorum.
Selamlar,benim size önerim öncelikle youtube'dan bu konuyla ilgili bir kaç video izlemeniz.Ben epoxy olarak http://www.metsan-store.com yarım saatlik olanı kullandım.Ayakları japonla yapıştırıp üzerine powerpro örgü sardım,powerpro dan sonra tekrar japon yapıştırıcıyı örgünün üzerinde yeteri kadar uyguladım.Epoxy uygulamasını yaptım.Elimle döndürdüm biraz sıkıcı ama epoxynin akmayacak kadar döndürmeniz gerekir.Forumdan Bir arkadaşımız bu uygulamayı basitçe bir kutu üzerinde yapmıştı.Kolay gelsin

aukesen

Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Azar azar iki defa da yaparsanız akma olmaz. Hepsini bir defa dan uygulayayim derseniz dondurmeniz lazım.

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Epoxy siparişi verdim gelsin tekrar başlıkta yazacağım nasıl yapmam gerektiğini fikirlerinizi isteyeceğim.

aukesen

Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Biraz el becerisi ve doğru malzeme ile kolay. Youtube da yüzlerce video var. Kolay gelsin.

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Epoksi işi zordur ve çeşit çeşit uzun süreli olanlar meselax30 dakikalık daha iyidir.tüyünüz samue fırçanız hazır olmalı.