Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kamış kararsızlığı

brY

Yeni Üye
Adı
Mustafa Biray
Kan Grubu
A Rh Negatif
Herkese merhabalar, bütçemi en verimli şekilde kullanma kaygısından hala takımımı alamadım ve artık alıp başlamak istiyorum. Bu süreçte her sorduğum başka bir yere çekti beni ve çok çelişkili fikirler duydum. Fikren lrf den light spin'e döndüm ve hedef balığım öncelikle levrek, lüfer, çipura. Mırmır gibi daha küçük veya kofana gibi daha büyük balığa da hitap edebilirse ne ala derim ama asıl hedef balıklarım söylediğim gibi. Sizlerin tecrübesine güvenerek soruyorum, daiwa fuego 23 lt 2500 makinenin yanına (shimano miravel de düşündüm ancak kararım fuego oldu önerilerinize açığım) Shimano bassterra xt+ seabass 244cm 4-21 gr / Savage gear sgs2 allaround 251cm 7-25gr / Fujin boreas 258cm 1-20gr kamışlarından hangisi en uygun kombin olur? Saygılarımla, yardımınıza ihtiyacım var

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Karbon yapısı ve Fuji Fazlite halkaları ile bu yazdığınız kamışlar arasında bana göre Basterra xt çok önde. Yine de majorcraft markasının kamışlarına ve yorumlarına bir göz atmanızı tavsiye ederim.

Fuego 1000 lik kullandım lrf'de beni memnun etmedi. Bayi malı olsun garantili olsun talebiniz yok ise Fuego ve Miravel parasına Japonya'dan gelmiş stradic bulabilirsiniz biraz araştırma ile. Fuego kötü mü kesinlikle değil. Miravel kullanmadım ama ultegra 3000 kullanıyorum spinde aşağı yukarı aynı makineler fakat bu ikisine göre stradic candır.

secolanga

Aktif Üye
Adı
Sercan
Herkese merhabalar, bütçemi en verimli şekilde kullanma kaygısından hala takımımı alamadım ve artık alıp başlamak istiyorum. Bu süreçte her sorduğum başka bir yere çekti beni ve çok çelişkili fikirler duydum. Fikren lrf den light spin'e döndüm ve hedef balığım öncelikle levrek, lüfer, çipura. Mırmır gibi daha küçük veya kofana gibi daha büyük balığa da hitap edebilirse ne ala derim ama asıl hedef balıklarım söylediğim gibi. Sizlerin tecrübesine güvenerek soruyorum, daiwa fuego 23 lt 2500 makinenin yanına (shimano miravel de düşündüm ancak kararım fuego oldu önerilerinize açığım) Shimano bassterra xt+ seabass 244cm 4-21 gr / Savage gear sgs2 allaround 251cm 7-25gr / Fujin boreas 258cm 1-20gr kamışlarından hangisi en uygun kombin olur? Saygılarımla, yardımınıza ihtiyacım var
İmkan varsa deneyerek alman en güzeli olacaktır. Fuego makine benim de kullandığım ve verim aldığım bir makine. Kamışlara gelince sgs2 serisi genelde esnek uçlu kamışlar o yüzden benim tercihim olmamıştı. Boreas 1-20 işini görür ortalama bir kamış diye düşünüyorum.

Hemen hemen aynı hedef balıklara yönelik kurduğum ve çok memnun olduğum takımı önerebilirim ama kamış stoklarda yok sanırım.
Major Craft Crostage CRX-762ML/S Hard Rock 232cm 3-20gr
Shimano Twin Power FE C3000 HG - Daiwa Fuego 20 LT 2500 XH (Yedek)

• Beğen
Tepkiler: brY