Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kamış Önerisi ?

Charlie

Yeni Üye
Adı
Çağrı
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Spin ava başlamak için 4-5 sene kadar önce shimano catana 2500 fc ve tam hatırlamadığım shimano bir kamış almıştım ama sadece 1 defa kullanma şansım oldu. Kamışı değiştirmek istiyorum çünkü atarı çok yüksek ve çok sert bir kamış. Aklım'da okuma g force 7-35 atarlı yada okuma g force 5-20 atarlı olan kamışlar var. lrf kamışları pahalı olduğu için düşük atarlı spin kamışlara bakıyorum, ama okuma dead ringer 2-12 lrf kamışı da dikkatimi çekiyor. Sizce 70 TL fazla verip dead ringer almaya değermi ?

Son düzenleme:

Engin Daiwa

Aktif Üye
Adı
Engin
Kan Grubu
B Rh Pozitif
okuma g force u cok tavsiye etmem... cok yumusak bi kamis

Charlie

Yeni Üye
Adı
Çağrı
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Abiler bana max 120 tl lik bir kamış önerin lütfen, kafam çok karıştı.

barlas61

Daimi Üye
Adı
Okan
Acikcasi hocam. Ben soylediklerinize bu yada su diyemem. Bana iyi gelen size sert yada yumusak gelebilir. Daha onceki kullandiginiz kamisa gore kafanizda bir sert yada yumusak kismini dusunup ona gore bir av markette uc yapisina bakip almaniz daha mantikli olur. Sadece atar degeri olarak elinizdeki sahtelere yada yeni alacaksaniz ona gore 2-12 5-20 yada 7-35 secimini de yapabilirsiniz.

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tam olarak ne yapmak istiyorsun? Yani lrf mi, yoksa hafif spin mi?
Lrf diyorsan max. 10 gr. üst atar sınırın olmalı. 120 liraya kadar çok alternatif bulunabilir.
Hafif spin diyorsan biraz işler değişiyor. Seçenek çoğalıyor çünkü.
Asıl gönlündeki nedir?

Engin Daiwa

Aktif Üye
Adı
Engin
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Eger su an makinen shimano catana 2500 ise sana lrf den ziyade light spin onerebilirim. Butcen 120 tl lerde oldugu icin o seviye de genelde 210 luk kamislar oluyor, 270 cm ler 160 tl seviyesinde oluyor genelde. Bnm kullandigim daiwa crossfire 7-21 gr atarli 210cm kamisim war ve onu onerebilirim, gayet memnunum. Bogazdan kurtla yarim kilo uzeri eskina almisligim var o kamisla( kurt ile) linkini de ekleyim...CROSSFIRE 210 SPIN KAMIŞ 7-21G bunun ayni zamanda mantar sapli modeli de war ama bu model bnce daha iyi gibi

Charlie

Yeni Üye
Adı
Çağrı
Kan Grubu
A Rh Pozitif