Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kamış sapları için makaron kaplama

poyraz

Daimi Üye
Çok paralar verip aldığımız kamışlarımızı taşlar arasında deformasyona uğradığını hepimiz biliriz.kamışlarımızı korumak için sizlerle paylaşıyım istedim. malzeme ısıyla daralan pvc makoron uygulaması çok basit malzeme çapı 25.4 mm kamışın sapına çok rahat bi şekilde geçirip ardından ölçüsünde kesip ketılda kaynattığım suyu üzerine hafif hafif kamışı çevirerek döküp yavaş yavaş büzülerek kaplama uygulamasını bitiriyorum.::)

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Eline sağlık
Kamış sapı iyice korunaklı olmuş.,
Tutuş hissi nasıl peki?

turna

Aktif Üye
Adı
F.Mehmet KORAY
Ben de kamış diplerine, ölçüsüne göre masa sandalye ayaklarına takılan plastik lerden takıyorum, herkese tavsiye ederim.

fishing06

Aktif Üye
Adı
Uğur Omay
Kan Grubu
B Rh Pozitif
İsmail, eline ve emeğine sağlık.
Hem düşünce hem de uygulama çok güzel...

sabora

Daimi Üye
Adı
Sabahattin BORA
Teşekkürler şeref abi, kamışın tutuş hissi gayet iyi abi makaron tırtıklı olsa biraz daha iyi olurdu.
Eğer Raychem marka kullanırsanız kaplama biraz daha kalın olur ama tutuş hissi kesinlikle daha iyi olacaktır. Tabii renk seçeneği yok raychem de kırmızı turuncu arası bir rengi var. Sizin kullandığınız malzemede ise renk seçenekleri mevcut diye biliyorum. Büyük elektrik mağazalarında Isıyla büzüşen makaron (ya da hortum) dediğinizde bulunabiliyor.