Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

kamış tamir ve modifikasyonu

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Catana kamışın fincanlarını okyanus marinden temin edebilirsin belki. Öyle çok daha ucuza gelir. Sarması zaten pek zor değil.
Ayrıca o merada ben olsam ya örgü yada 0,28 misina kullanırdım.
tamam okyanus marine de soralım ama orj fuji mi acaba çünkü öğrendiğim kadarı ile tr de orj fuji yok

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
teşekkürler abi sağolasın elimde vazgeçmek istemediğim bir iki kamış daha var açıkçası merak ettiğim halkalarını biraz daha büyütürsem sürtünmeyi düşürebilirmiyim

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Azalabilir belki biraz ama ondan önemlisi kamışın aksiyonunu bozarsan daha kötü olur.
Atış esnasında misinanın fincanlara sarma sorunuda olabilir.
Tabii bunlar kesin olacak değil. Denemeden bilinmez.

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
kamışta aksiyon kalmadı ki uç parça değişik :D 3. parça da halka yok toplam 4 halka kaldı üstünde :D ondan bu sıkıntım idare edecek hali kalmadı üstündeki katana bx yazıları bile gitti silindiler çok yormuşum eski dostumu :D

ryetik

Daimi Üye
Adı
Ramazan Yetik
Halkaları alıp düzgün montaj yapamamakta var işin sonunda. Bence beastmaster zamanı gelmiş Hızır Reis ;)

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
abi dawe arkadşın sattığı kamış beast masterden iyi mi bilmem ama aklımda olan kamış o sadece çekincem görmeden almak ürün için kullanıcı yorumu da bulamadım pek kullanan yok benim içn zor

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
abi dawe arkadşın sattığı kamış beast masterden iyi mi bilmem ama aklımda olan kamış o sadece çekincem görmeden almak ürün için kullanıcı yorumu da bulamadım pek kullanan yok benim içn zor
Sen iyisi mi atla bir uçağa doooğru İzmir.
Bul orda Devrim'i, bak kamışa, karar ver.. :D