Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kamış Tavsiyesi

ainos

Aktif Üye
Adı
Ünal Özdemir
O halde başta dediğim Forcemaster AX 2.70 7-21 gr atarlı spin kamışı niye tavsiye etmedin Murat abi? Birazda kaliteli olsun istiyorum kamış.
Aslında 5-25 gr olsa daha iyi diye düşünüyorum arada 4 gr var ama... 5-25 gram atarlı kamışta göremedim:(

BAYBORA

Daimi Üye
Adı
Murat
O halde başta dediğim Forcemaster AX 2.70 7-21 gr atarlı spin kamışı niye tavsiye etmedin Murat abi? Birazda kaliteli olsun istiyorum kamış.
Aslında 5-25 gr olsa daha iyi diye düşünüyorum arada 4 gr var ama... 5-25 gram atarlı kamışta göremedim:(
O seriyi kullanmadım o yüzden kefil olamam.Ama kaliteli istiyorsan bir kez alayım diyorsan bedelini boş ver speed serisi al.Dehşet aksiyonlu bir kamış,bu arada UL serisi bakarsan 5 gramdan başlayan atar değerlerine rahatlıkla ulaşabilirsin.

ERDEM1907

Yeni Üye
Adı
Erdem Kaplan
arkadaşlar bu kamışı öneriri misiniz?

LINEAEFFE OYSTER CAST 4,20MT.KAMIŞ

420 cm boy , 100-250 gr atarlı , 540 gr ağırlığında , 134 cm kapalı boy , saf karbondan imal edilmiş telekopik kamış...

mrtsezal

Daimi Üye
Adı
murat sezal
15-60 gr atarlı kullanıyorum ben sahte yem at-çek yaparken ve çok memnunum,şimdilik atış mesafesiyle ilgili bir sorun yaşamadım..12gr sahteden bahsediyorum,

cogito74

Aktif Üye
Adı
ibrahim d*km*n
lineaeffenin o kamisi bende de var .mesafe sorunu yasamadim. 12 gr sahte ile mi sadece sorun yasiyorsun yani bir tek sahteden mi bahsediyorsunuz? cunku bazi sahtelerin agirlik merkezi farklidir ve atis teknigine gore erisim mesafesi degisebilir. ama hep 12 gr li sahtelerde mesafe yeterli gelmiyorsa misinayi deneyin derim hali hazirdai kamisinizla bende 13 gr tutan sahtelerimi cok iyi meafelere atiyordum. hatta shimano basterra 10-60 atari olan spin kamisimdan daha uzak mesafelere ulasabiliyorum lineaeffe ile. ip misina denediniz mi?