Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kamış Tavsiyesi

Sadkordu

Yeni Üye
Adı
Sadik Ordu
Kan Grubu
A Rh Negatif
Merhabalar herkese ben İstanbul Anadolu yakası Üsküdar Beykoz civarlarında kullanmak üzere bir kamış düşünüyorum. Bu hobiye yeni başladım fazla bilgim yok 5 6 aydır kullanmış olduğum kamış artık beni tatmin etmiyor çok esnek. Daha güzel bir kamış almayı düşünüyorum. Yemli çapari kurşun arkası hepsinde birden kullanabileceğim bir kamış var mı acaba? Bütçem 450 TL civarı . Okuma savant 4.20, okuma revenger 4.20 veya lineaeffe im casting 4.20 uygun mudur? Siz neler önerirsiniz teşekkürler şimdiden herkese :)

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhabalar herkese ben İstanbul Anadolu yakası Üsküdar Beykoz civarlarında kullanmak üzere bir kamış düşünüyorum. Bu hobiye yeni başladım fazla bilgim yok 5 6 aydır kullanmış olduğum kamış artık beni tatmin etmiyor çok esnek. Daha güzel bir kamış almayı düşünüyorum. Yemli çapari kurşun arkası hepsinde birden kullanabileceğim bir kamış var mı acaba? Bütçem 450 TL civarı . Okuma savant 4.20, okuma revenger 4.20 veya lineaeffe im casting 4.20 uygun mudur? Siz neler önerirsiniz teşekkürler şimdiden herkese :)
Bu üç kamıştan en ağırı lineaeffe. 540 gram. Yemlide sorun olmaz ama çapari ve kurşun arkasında + makina ile beraber ağır kalabilir sizi yorar.
Savant ve revenger 460 470 gram ile daha hafifler.
İçlerinde daimi olarak telaffuz edilen ağırlıkla okuma savant.
Yemlide ve kurşun arkasında sizi memnun eder.
Çapari için ileride daha hafif atarı 180 gramı geçmeyen bir kamış düşünebilirsiniz.
Tercihleriniz üzerinden baktığımızda kurşun arkası ve yemlide neden 3 parça bir kamış yok.

Sadkordu

Yeni Üye
Adı
Sadik Ordu
Kan Grubu
A Rh Negatif
Bu üç kamıştan en ağırı lineaeffe. 540 gram. Yemlide sorun olmaz ama çapari ve kurşun arkasında + makina ile beraber ağır kalabilir sizi yorar.
Savant ve revenger 460 470 gram ile daha hafifler.
İçlerinde daimi olarak telaffuz edilen ağırlıkla okuma savant.
Yemlide ve kurşun arkasında sizi memnun eder.
Çapari için ileride daha hafif atarı 180 gramı geçmeyen bir kamış düşünebilirsiniz.
Tercihleriniz üzerinden baktığımızda kurşun arkası ve yemlide neden 3 parça bir kamış yok.
. 3 parça o fiyat aralığında ne tavsiye edersiniz ?

*GeniuS

Daimi Üye
Adı
Hasan Basri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Lımefli ım casting var 200 tl ye verebilirim temiz tamir kırık çatlak yok 4.20 250grm atarlı

Murat Kara34

Yeni Üye
Adı
Murat
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sadik arkadasim sana soyle izah edim,okuma teloskopik kamislarda kronik olarak avdan sonra kamisi kapatirken sikisma problemi var hele birde yavmurlu havaya yakalandiysan vay haline.Linaeffe kamislarinda 250gr atarli 4,20 400-500 gr agirliginda butcene gore teloskopik kamis alabilirsin.