Farti
Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar Antalyada Örnekköyde kullanmak üzere At-çek kamış ve makine arıyorum. Fazla yüksek meblalarda aramıyorum yalnız. Daha önce kullandığım kamış var Spro telespin kamış sapı falan kısa sıkıntı çıkartıyor ayrıca esnekde değil uzağa zaten pek fazla atılmıyor 20-40 gr ara 2.70 mt boyunda. Makine olarak balzer kullanmaktaydım fakat ikiside ucuz yollu ürünler nerdeyse 1.5 yıldır kullanıyordum fakat artık biraz daha ileriye götürmek istiyorum.
Genel olarak burda Kefal ve palamut olmakta bazen başka yerlerdede kullancam. Kullanıcağım bölge kıyıdan ve kayalıkların olduğu bölge ve su şamandırada kullancam ağırlığı kendim belirleyecem bir nevi alıcağım kamış parçalı veya teleskobik farketmez fakat şu anda elimde teleskobik var o yüzden parçalıda olabilir daha çok at-çek olarak hafif beklemeli tarzda kullancam. Normal burdaki mağazalara baktım bana hep ucuz yollu ürünler önüme serdiler 35 tl arası kamış ve makine almana gerek yok dediler nedense hiç içime sinmedi. Belki ilerde yerde değiştirebilirim o yüzden sahte yemler ile başka avlarada çıkabilirim. Çok yazdım kusura bakmayın
Bütçem her ikisi için şimdilik 160-200 tl arası. Ben bir kaç araştırma yapmıştım fakat sizin tavsiyeleriniz daha önemli.
Okuma Lure Mania 258 cm Spin Olta Kamışı (20-60gr )
Okuma Salina Sea Spin 240 cm Spin Olta Kamışı (10-40 gr)
Shimano Alivio CX Spinning 270 cm XH(50-100 gr)
Lineaeffe Black Tiger 270 cm Spin Olta Kamışı (up to 60 gr)
Makina ise baktıklarım arasında.
Okuma Safina SPA 40
Remixon Speed 3000
Mitchell Avocet Gold 1000 RD
QUANTUM INCYTE Q-VEX 10 METAL K 10 BB
Bunlar bir kaçı fakat sizlerin tavsiyeleri daha önemli benim için dediğim gibi benim bulduklarım bunlar hiç biri olmaz derseniz önereceklerinize görede bakabilirim.
Genel olarak burda Kefal ve palamut olmakta bazen başka yerlerdede kullancam. Kullanıcağım bölge kıyıdan ve kayalıkların olduğu bölge ve su şamandırada kullancam ağırlığı kendim belirleyecem bir nevi alıcağım kamış parçalı veya teleskobik farketmez fakat şu anda elimde teleskobik var o yüzden parçalıda olabilir daha çok at-çek olarak hafif beklemeli tarzda kullancam. Normal burdaki mağazalara baktım bana hep ucuz yollu ürünler önüme serdiler 35 tl arası kamış ve makine almana gerek yok dediler nedense hiç içime sinmedi. Belki ilerde yerde değiştirebilirim o yüzden sahte yemler ile başka avlarada çıkabilirim. Çok yazdım kusura bakmayın
Bütçem her ikisi için şimdilik 160-200 tl arası. Ben bir kaç araştırma yapmıştım fakat sizin tavsiyeleriniz daha önemli.
Okuma Lure Mania 258 cm Spin Olta Kamışı (20-60gr )
Okuma Salina Sea Spin 240 cm Spin Olta Kamışı (10-40 gr)
Shimano Alivio CX Spinning 270 cm XH(50-100 gr)
Lineaeffe Black Tiger 270 cm Spin Olta Kamışı (up to 60 gr)
Makina ise baktıklarım arasında.
Okuma Safina SPA 40
Remixon Speed 3000
Mitchell Avocet Gold 1000 RD
QUANTUM INCYTE Q-VEX 10 METAL K 10 BB
Bunlar bir kaçı fakat sizlerin tavsiyeleri daha önemli benim için dediğim gibi benim bulduklarım bunlar hiç biri olmaz derseniz önereceklerinize görede bakabilirim.